Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyizók, ti mit esztek...

Fogyizók, ti mit esztek kenyér helyett?

Figyelt kérdés
Puffasztott rizs, teljes kiörlésű kétszersült+abonett jó? És mikor indult be a fogyás miután elhagytátok a kenyeret+az édességet?
2014. jún. 16. 22:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*kiőrlésű
2014. jún. 16. 23:02
 2/14 anonim válasza:
0%
féldisznót
2014. jún. 16. 23:12
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
en nem eszek semmit kenyer helyett, amiben liszt van kiiktattam az életembol, es a cukrot is. amiben nagy a ch tartalom es olyat eszel, attol nem fog beindulni a fogyas, kaloriadeficitet kell elérned mindenképp.
2014. jún. 16. 23:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Semmit.

Nem eszek szendvicset (vagy olyasmit) így kenyérutánzat se kell.

A jelenlegi fogyásom lassan indult be és lassan halad, a gyógyszer miatt nálam nehezebb, nem is számítok gyors eredményre, a lényeg, hogy idővel lemenjen a felesleg.

2014. jún. 16. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:

A puffasztott rizset tudom ajánlani! Meg a 'Slim' kenyeret. Nos, egy héten belül már meglátszik. De ugye ehhez kell egy bizonyos kalória határ. Azt hiszem, nőknél 1200.

De egyébként ha mellé megcsinálsz naponta pár hasprést (50-100) akkor hamarabb látszani fog. :) Sok sikert.

2014. jún. 17. 00:14
 6/14 anonim válasza:
38%
zsirt
2014. jún. 17. 01:11
 7/14 anonim válasza:

Csoki tortát.

168/52

2014. jún. 17. 01:16
 8/14 anonim ***** válasza:
8%

Én nem eszek kenyeret. Tavaly ősszel nagyon rákattantam a pirítósra, pár hét alatt fel is jött 10 kg...

Mostani menüm:

REGGELI: Friss gyümölcs, ami épp terem a kertben

EBÉD: (edzés után) 2 ek tejsavófehérje + karobpor + szójatej turmix

DÉLUTÁN: paradicsom, saláta, néha valami szójakészítmény is

Az egész 500 kcal alatt van.

2014. jún. 17. 08:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

500 kcal alatt, jézusisten, mióta csinálod?

Alapanyagcsere alatt enni NAGYON EGÉSZSÉGTELEN és nem lesz tartós a fogyás, mert az anyagcseréd belassul, hiánybetegségeid lesznek, legyengülsz.

Kórházban kórosan elhízott, idősebb fekvőbetegeknek se adnak 1200 kcal alatt, mert előbb-utóbb kinyírnák őket... te meg felteszem fiatalabb vagy és mozogsz is (fekvőbetegnél mindenképpen többet).

Ha nagyon-nagyon spártai akarsz lenni és semmit se sportolsz, akkor se menj 1200 kcal alá... és pláne ne adj ilyen tippeket a kérdezőnek.

(A kenyérelhagyás jó, azzal nem vitatkozom)

2014. jún. 17. 08:50
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Csak sajnos 1200 kalóriánál nem lehet fogyni, csak egy helyben stagnálni, nekem meg a fogyás a cél.

1 hónap alatt már lement 10 kg, még 8 kg-ot kéne fogynom (van rá 2 hetem - ez a cél magamnak), akkor lennék 80, az már az elmegy-kategória, de ha 70-re le tudnék menni, az már az álom-kategória lenne. De az már csak az augusztusra tervezett cél. :)

Nagynéném is anno úgy fogyott le, meghúzta magának az 500 kalóriás limitet egy napra, és amit aznap megevett azt szépen elosztotta. Én amúgy igyekszem az 500-at se elérni, csak akkor csusszanok fölé kicsit, amikor heti 1-2 alkalommal veszek magamnak egy szójakolbászt vagy tofut, néha kell egy kis bűnözés. ^^

Amúgy aki fogyókúrázik, mindenféle kenyeret kerüljön mennyiről, kétszersültet, pufi rizst... Ez olyan mintha azt kérdezné vki, "mit egyek kakaós csiga helyett ha diétázok, ha francia krémest eszek helyette, az jó?"

2014. jún. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!