Ha egy kenyér gluténmentes az jó? Vagy mi a jelentősége?
Ha valaki glutén érzékeny annak jó.
Diétás szempontból-ha már muszáj kenyeret enni-akkor t.k. kenyér fogyasztása előnyösebb lenne. Pl.: a Ceres pur pur kenyeret tudom ajánlani.
Nem tévedés. Tévedés az, hogy tévedésnek állítják be..
Vicces amikor a beteg emberek próbálják kimagyarázni a betegségeik okát.. kicsit szánalmas, kicsit szomorú, enyhén viszont humoros (így groteszk is).
Sok mindenre.
De főleg arra, hogy a lakosság több mint fele elhízott (remélem ezt nem kell bizonygatni), rengeteg ember szed gyógyszereket (fölöslegesen, remélem nem kell bizonygatni) és egyetlen dolog ami valóban nem annyira evidens, viszont bárki kipróbálhatja: hogy a krónikus betegségei (vagy még ki nem alakult betegségek, apró tünetek) tiszta (glutén-tejmentes, szénhidrátszegény) táplálkozással rendeződnek.
A konkrét bizonyítékoknak pedig csak utána kell keresni, ott ahol ilyeneket összegyűjtenek. Orvosi oldalakon, könyvtárban-weben.
Tehát a diplomája feljogosítja bármire is?
Az orvosi diplomája egy papírfecni, ami önteltséggel ruházza fel..
Továbbá tévhitekkel, múlt századbeli orvos-áltudományi tévhitekkel, amik hitelességéről naiv módon meg van győződve. Egoista, szűk látókörű orvos barátom, akivel ha megpróbálok beszélni és kétségbe próbálom vonni az állításait azzal az egóját és a hitét sértem meg. Önnel valószínűleg nem igazán lehet egyet nem érteni, ugyanis már fiatalabb (orvos tanhallgató) 'kollegáival' is volt úgymond szerencsém beszélni, és már náluk is félelmetes volt a személyiségtorzulás és a vakság. A Keresztényekre mondják, hogy vakon hisznek.. nem, a nyugati egészségügy bábjai vallási fanatikusok csak igazán.
Közben elnézést is kérnék, nagyon nehéz önökkel (orvosokkal) úgy írni, hogy az ne legyen bántó. 'Mission impossible'.
Hiszen fontos, hogy kétségbe vonjuk azokat a dolgokat amiket betanítanak Önöknek, de ezzel együtt az Önök önbizalmát és egóját is megsértjük. Ez mindenképpen bántó lehet.. ezért tartom fontosnak tisztázni azt is, hogy Önök jellemzően nagyon egoisták, és hogy ezzel tisztában vagyok, tudom hogy ha valaki ellent mond Önöknek azt személyes sérelemnek veszik és rögtön a legnagyobb fegyverekhez nyúlnak, a vitapartnerüket megpróbálják az összes elérhető módon leminősíteni saját maguk védelme miatt. Hiszen kevésbé fájdalmas, ha egy inkompetens kis valaki sérteget minket, mintha kiderülne hogy valóban tévedünk.
Sajnos az igazság azért más.. a nyugati orvoslás kritikája, az Önök hitének kritikája és az orvoslás tévedései NEM sértegetések. Egyszerűen ténymegállapítások :(
De így lehet továbblépni.. kritikát és önkritikát kell gyakorolnia mindenkinek, Ön tud önkritikát gyakorolni? Én egyre rendszeresebben teszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!