Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy kenyér gluténmentes az...

Ha egy kenyér gluténmentes az jó? Vagy mi a jelentősége?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 07:31
1 2 3
 21/29 Szegheő Péter ***** válasza:
Energia tartalom: Földimogyoró: 609 kCal / 100g, alma:31 kCal / 100g. A kérdező fogyni szeretne, amihez energia megszorítást alkalmazna. Ön melyikkel fogyna? Almával, vagy mogyoróval? Egyszerűen mindent, MINDENT összekever, tárgyi tudása minimális, a mellénye viszont hatalmas, halvány lila gőze nincsen a differenciál diagnosztikáról, a bejegyzésihez még csak a saját nevét sem meri adni, a forrási zavaros összeesküvés elméletek. Úgy tűnik, a többiek is megtanulták helyi értékén kezelni a szaktudását és ennek őszintén örülök.
2014. ápr. 20. 20:49
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Fölösleges a nevemet adnom, nem attól lesz igazam (és nem azért tévedek, ha tévedek).

Nem mondom, hogy napi 1 almát ne lehetne megenni, de Ön több elhamarkodott, értelmetlen megállapításhoz hasonlóan leírta, hogy 2 marék mogyoró helyett lehetne almát enni.

Nem egy ehhez hasonló szűk látókörű kijelentése volt, miközben engem próbál hozzá nemértőnek beállítani.

Lássuk a valóságot:

A mogyoró alacsony szénhidrát tartalma NEM okoz nagy inzulinszint kiválasztást, így hormonálisan nem zavarja a fogyást.

Az almában viszont cukrok vannak, egyáltalán nem előnyösebb mint a mogyoró.

Ennek csak a kalóriatartalmuk mond látszólagosan ellent, de képzett ember tudja, hogy nem a kalóriatartalom az elsődlegesen mérvadó, hanem a táplálék (hormonális) hatása. Ilyen szempontból viszont nem szabad az almát ajánlani a mogyoróval szemben.

Ám igazából mindkettő belefér a fogyást elősegítő étrendbe. De nincs olyan, hogy inkább alma mint mogyoró.

Az inkompetencia pont ott mutatkozik meg kedves doktor, hogy a nyugati dietetika szerint a kalóriasűrűség végett a gyümölcs jobb választás mint az olajos mag.

Felhívnám a figyelmet rá, én aki biztos nem vagyok képzett, hogy a zsiradékok inzulinszint emelő hatása minimális vagy nulla, ez pedig igen nagy előnyük.

Így az olajos magok szénhidrátszegény fajtái abszolút nem lehetnek ajánlottabbak mint a cukros gyümölcsök.

Újra megjegyzem: mindkettő jó, de hiba a gyümölcsöt jobbnak ajánlani. Milyen hiba? Elvi hiba. Mert pusztán a kalóriateóriát veszi figyelembe, ami már eléggé régi elmélet.. nagyon váltani kellene már róla.

És pusztán ezért írok még megjegyzéseket, mert minden írása régi elveket tükröz, a régi elvek pedig már látványosan kevesek, hatástalanok.

Viszont ön terjeszti őket, és ön hitelesnek hat közben. Próbálok rávilágítani a hibákra.. ennyit úgy gondolom meg lehet tenni, és ebben nem hiszem hogy engem a rossz indulat vezérelne.. Ahogyan azt sem hiszem, hogy tévednék, vagy hogy nem értenék kellőképp a témához :)

2014. ápr. 20. 21:13
 23/29 anonim ***** válasza:

*Így a cukros gyümölcsök nem lehetnek ajánlottabbak az olajos magok szénhidrátszegény fajtáinál.

Így helyes :)

2014. ápr. 20. 21:14
 24/29 Szegheő Péter ***** válasza:
Na, jól van, kedves Mini, kérlelhetetlen szkepticizmusával és elképesztő lényeglátásával kiérdemelte, hogy megosszak Önnel egy szigorùan bizalmas információt. Hajoljon közelebb, hogy biztosan csak Ön tudja elolvasni! Kérem, másnak ne mondja el, mert akkor engem biztosan megölnek.A WHO az 1970-es évek vége óta mindenkibe nanobotokat ültetett, így gyűjtenek információt a betegségeinkről, hogy a gyógyszermaffiát hatékonyabban irányíthassák. A nanobotokat gyógyszerekkel juttatták be, ezért írtunk mindenkinek legalább két marék gyógyszert reggelire. Sajnos azonban a gyógyszerektől egyre jobban elfordulnak az emberek, ezért mostanában inkább a homeopátiás szerekbe töltik be.A lùgosításra azért van szüksèg, hogy a botok energiacellái hosszabban működjenek (alkáli elem=lúgos elem). Van még egy meglepő hírem, az ég valójában zöld, de a látőidegre csatlakozott botok miatt mindenki kéknek látja. Amíg senki nem tiltakozik ez ellen a dogma ellen, addig tudjuk, hogy a lakosság nanobot szintje medfelelő. Nahyon kérem, senkinek ne beszéljen erről, mert különben másnapra halott vagyok.
2014. ápr. 21. 19:14
 25/29 anonim ***** válasza:
37%

A szarkazmusa nem változtat a tényeken.

Hogy beteges táplálkozási eszméket terjesztenek, többnyire ineffektív gyógyszereket. Gyógyíthatatlannak kiáltanak ki gyógyítható betegségeket, és nem veszik figyelembe a betegségek valódi okait (így persze hogy a kezeléseik ineffektívek).

Szerintem másról nem is kell beszélni. Majd amikor Crohn beteg gyerekeket nem vagdosnak, hanem meggyógyítanak (ahogyan kellene) akkor majd gyógyító lesz. Addig ki ön, a papírjai és címei ellenére ki Ön, és mit csinál? Miért kap fizetést?

2014. ápr. 21. 19:21
 26/29 Szegheő Péter ***** válasza:
Én azért kapok fizetést, hogy MINDENKIT teletömjek haszontalan gyógyszerekkel, ha kel, ha nem. Ezért fizet a gyógyszercég és végre eljuthatok a Bahamákra. És még azért is, hogy mindenkit beteggé tegyek, ahelyett, hogy meggyógyítanám. Lehetőleg minél nagyobb, minél veszélyesebb műtéttel. Mert nekünk ez amolyan hobbink. A trancsír. Akkor vagyunk boldogok, ha minél több súlyos beteg minél többször jár vissza hozzánk, minél vastagabb borítékkal. Remélem, nem zöldül Önnek sem az ég, mert ha igen, akkor sürgősen be kell vegyen még néhány marék aszpirint, vagy C vitamint. Ezt gondolom még a tények-tévhitek sem írta le. Nem merik, mert őket is levadásszák a gyógyszerügynökök. És nem ám azok a nyájas emberek a Richtertől - aki fű alatt egyébként rákkeltő bébitápszereket gyárt -, hanem a WHO-s, fekete zakós gyógyszerügynökök, akik vérnyomás mérő mendzsettát tekernek az ember nyakára és miközben fújják, úgy érdeklődnek, hogy ebben a hónapban miért CSAK 2 tonna gyógyszert írt fel az előírt 6 helyett. Tegnap nekem már kicsit zöldebb volt az ég, de gyorsan bevettem néhány pirulát és visszaállt a világ rendje. Tegnap voltam aurafotózáson és képzelje, az aurám is kék. Holnap kipróbálom az akupunktúrát is, mert akkor a nanobotok hibakódjait olvassák ki, és az biztos rém izgalmas.
2014. ápr. 22. 14:46
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
Majd ha valóban meggyógyítja a betegeit és nem visszajárnak magához, akkor folytatjuk a beszélgetést Doktorbácsi.
2014. ápr. 22. 14:55
 28/29 Szegheő Péter ***** válasza:

Hát, ez valami hihetetlen, hogy ezekkel az alapvető igazságokkal nincsen tisztában. De a még elképesztőbb, hogy nem is hajlandó róluk tudomást venni.

Na. Remélem, soha nem lesz ennél betegebb, nehogy valami sarlatán orvos kezébe kelljen kerülnie. Az milyen megalázó lenne!

2014. ápr. 22. 16:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Folyik az orrom. Létezik rá nyugati orvosi gyógymód?

Elmennék egy pszichiáterhez, mert azt mondják a Xanax és a Rivo nagyon jó cuccok. Biztos meghűlésre is jó, gyerekeknek is adnak ma már Prozacot, szerintem akkor nekem is szükségem lehet antidepresszánsra, nanobotokkal vagy nélkülük, szabad egyáltalán gyógyszerek nélkül élni?

2014. ápr. 22. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!