Mit tegyek, ha nyáron egyszerűen napokig nem bírok enni, és már papírvékonyra fogytam? (huszonéves nő vagyok)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 27 éves vagyok, nő. Nem tudok enni, mióta ennyire meleg van (május óta). Reggeli kávém után olyan délután 2-kor jövök rá, hogy illenék valamit enni (inni iszom, sima vizet), akkor egy fél szelet kenyeret szoktam enni, vagy ilyesmit. Van olyan, hogy napokig semmit sem eszem.
Nagyon sokat fogytam ez alatt a nyár alatt (szégyellem magam, mert egyébként is vékony vagyok). Mit tegyek? Erőltessem az étkezéseket?
Nem akarok fogyni tovább, és újabb csíkokat (mert ez mostanában évente megismétlődik).
2014. aug. 14. 12:42
11/14 A kérdező kommentje:
156cm, 44 kg vagyok.:) normális esetben 50-52 lennék.
2014. aug. 14. 14:58
12/14 Lipton. válasza:
De jó nektek, hogy nálatok meleg van, itt hideg van és egyfolytában esik az eső. :/
13/14 A kérdező kommentje:
ma itt is hideg van. lipton, te Angliában vagy, nevedhez híven?:))
2014. aug. 14. 19:09
14/14 Lipton. válasza:
Hát néha már úgy érzem, mintha Angliában lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!