Egy huszonéves, ha megfelelő életmódot folytat és rendszeresen sportol és átlagos az anyagcseréje úgy hozzávetőleg mennyi idő alatt képes lefogyni 40 kilót?
Jelenleg 25 éves vagyok, 168 centi és 90 kiló. Nem voltam mindig ekkora, a főiskola alatt sikerült "összeszednem magam ennyire". Nem tűnök annyinak, de annyi vagyok, és szeretnék megszabadulni ettől a rengeteg feleslegtől.
Elmondom dióhéjban a módszerem:
-finomliszt, cukor lehető legminimálisabbra csökkentése, --só mérséklése,
-tejtermékek mérséklése(érzékenység miatt)
-zöldségek
-gyümölcsök(délelőtt leginkább),
-husi,
-magvak,
-gomba
-tojás
-Ha sütire vagy ilyesmire vágyom, akkor Update termék
-Szénsav kerülése
Mozgás: legalább heti 5x, kezdetben duci tréning vagy valami ilyesmi, biciklizés, aztán fokozatosan egyre keményebb tornák ahogy erősödik a testem, kocogni is szeretnék majd, ha már nem lesz ekkora a túlsúlyom.
Mennyi idő alatt sikerülhet ez ideális esetben? Több évbe is beletelhet? Szívesen fogadok tippeket is, hogy hogyan lehetnék még hatékonyabb. Szeretnék végre a "versenysúlyomnál" lenni. Ebben a 40 kiló pluszban benne volt egy hormonzavaros állapot is, ami már nincs, úgyhogy most már bele akarok csapni a közepébe:D Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!