Ha fogyni szeretnék, akkor sok, vagy kevés gyümölcsöt kellene ennem?
Figyelt kérdés
Egy 10 kilót szeretnék fogyni, a héten elkezdtem rendszeresen futni, meg edzeni. És nem eszek annyit, meg nincsennek édességek, zsiros kaják, szinte csak sovány hús, és zöldségek. És azt nem tudom, hogy a gyümölcsökből többet kell enni, avagy kevesebbet. Mert elvileg sok vitamin van a gyümölcsökbe, de vaalaholazt olvastam a sok gyümölcs nem tesz jót. is. Akkor melyik?2010. jan. 13. 21:06
1/5 anonim 

válasza:

Mértékkel, mivel a legtöbb gyümölcs teli van cukorral.
De még mindig jobb hogy több gyümölcsöt eszel, mint csokit:)
2/5 anonim 

válasza:

a gyümölcsben fruktóz van (gyümölcscukor), ami sokkal lassabban bomlik le az édességekben lévő szacharózhoz képest. amíg a szacharóz egy bomba a véráramnak, és a hirtelen mennyiséget nem tudja egyszerre felhasználni (ezért érzed, hogy egy kis időre nagyon felpörget, aztán megint éhes leszel), így beépíti zsírszövetként, a fruktóz ezzel ellentétben lassabban bomlik le, vagyis van ideje a szervezetnek "megemészteni". sokkal folyamatosabb energiamennyiséget biztosít, mint a szacharóz, ami egy hatalmas löket. ezért tanácsos inkább gyümölcsöt enni fogyókúra alatt mint édességeket, de azt is mértékkel.
3/5 anonim 

válasza:

Én a gyümit délelőtt szoktam enni,főleg a banánt.Bármi mást ehetsz délután,estére meg egyél almát,ha nasizni akarsz.Elméletileg magas a c-vitamin tartalma,segíti az emésztést.Sok sikert!
4/5 anonim 

válasza:

A gyümölcs serkenti az anyagcserét, tökéletes táplék. Egyél belőle sokat, nyersen. Ugyanígy zöldségeket is!
5/5 anonim 

válasza:

Bármennyit ehetsz ám jobb ha ananászt,grepfruitot, epret, eszel mert ezek zsírbontó hatásúak. A banánnal óvatosan inkább napközben.A legjobb ha gyümölcs napot tartasz nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!