2 hét koplalással le lehet adni 10 kilót?

íme a koplalás mechanizmusa: mondjuk normál esetben eszel naponta kb 1800 kalóriát. ez a szervezetednek az alap. ha te elkezdenél mondjuk naponta 2500 kalóriát enni innentől, akkor természetesen híznál. tehát.
ha lecsökkented a napi adagodat mondjuk 1000-re, akkor a szervezeted pánikolni fog. talán leadsz valamennyit a súlyodból, de végig rossz kedved lesz, mert üres a gyomrod, alacsony a vércukrod. a szervezeted viszont nem szokott emlékezni. 2 hét után simán megszokja, hogy a normális kalóriabevitel 1000. ha te 2 hét után feladod, mondván h elérted a kívánt eredményt (és persze nem is bírod tovább), és visszaállsz a megszokott 1800-ra, akkor a szervezetednek ez fogja jelenteni a pluszt. mert a normál neki az 1000, és arra számít, hogy hamarosan visszaállsz erre az 1000res bevitelre. és akkor úgy gondolkozik, hogy akkor raktározzunk az ínséges időkre, és szépen elrakja azt a "plusZ" 800 kalóriát zsírszövetbe... és ím, belekerültél az ördögi körbe, a jojóeffektusba.
gondold át szerintem még egyszer, hogy tényleg ezt akarod e.
Minimum a triplája alatt tudsz leadni 10 kilót, azt is akkor, ha fogyózol, és rengeteget sportolsz!
Nekem egy ismerősöm 25 kilót fogyott 2 hónap alatt...a férje miatt, mert folyton szekálta szülés után, hogy milyen dagi. De ő ugy tudjuk hánytatta is magát, azóta csak fogy elfele szegény, és lassan olyan, mintha csont-és bőr lenne.
Nemrég a babáját is elveszítette emiatt:((6 hónapos terhes volt)
NE KOPLALJ KÉRLEK, mert ugyis feladod, és csak sanyargatod vele magad!
Fogyjunk együtt, nekem is 25 kiló feleslegem van!
Bátoríthatnánk egymást;)
És tapasztalatot cserélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!