Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét koplalással le lehet...

2 hét koplalással le lehet adni 10 kilót?

Figyelt kérdés
25 kiló súlyfeleslegből.
2010. jan. 13. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16:07, nem értem, miért gondolod ezt. A kérdező csak feltette a kérdést, azóta nem is írt senkinek, nem erősködött, hogy márpedig a koplalás jó. Nem biztos, hogy nem fog hallgatni a jótanácsokra.
2010. jan. 13. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Mert már vagy 100-szor leírtam itt, hogy hogyan mit kell, hogy nem megy másképpen, csak életmódváltással, különben visszajön, fehérjék, szénhidrátok, zsírok, mi mire való, mit hogyan kell, hányszor egyen, mi az az anyagcsere, stb. Aztán mindig az a vége, hogy erősködnek, hogy de így meg úgy... Még egy sem mondta, hogy oké köszi, utánanézek, megtanulom, életmódot váltok... Lusták, és keresik a kifogásokat ennyi...
2010. jan. 13. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

íme a koplalás mechanizmusa: mondjuk normál esetben eszel naponta kb 1800 kalóriát. ez a szervezetednek az alap. ha te elkezdenél mondjuk naponta 2500 kalóriát enni innentől, akkor természetesen híznál. tehát.

ha lecsökkented a napi adagodat mondjuk 1000-re, akkor a szervezeted pánikolni fog. talán leadsz valamennyit a súlyodból, de végig rossz kedved lesz, mert üres a gyomrod, alacsony a vércukrod. a szervezeted viszont nem szokott emlékezni. 2 hét után simán megszokja, hogy a normális kalóriabevitel 1000. ha te 2 hét után feladod, mondván h elérted a kívánt eredményt (és persze nem is bírod tovább), és visszaállsz a megszokott 1800-ra, akkor a szervezetednek ez fogja jelenteni a pluszt. mert a normál neki az 1000, és arra számít, hogy hamarosan visszaállsz erre az 1000res bevitelre. és akkor úgy gondolkozik, hogy akkor raktározzunk az ínséges időkre, és szépen elrakja azt a "plusZ" 800 kalóriát zsírszövetbe... és ím, belekerültél az ördögi körbe, a jojóeffektusba.

gondold át szerintem még egyszer, hogy tényleg ezt akarod e.

2010. jan. 13. 21:44
 14/14 anonim válasza:
88%

Minimum a triplája alatt tudsz leadni 10 kilót, azt is akkor, ha fogyózol, és rengeteget sportolsz!

Nekem egy ismerősöm 25 kilót fogyott 2 hónap alatt...a férje miatt, mert folyton szekálta szülés után, hogy milyen dagi. De ő ugy tudjuk hánytatta is magát, azóta csak fogy elfele szegény, és lassan olyan, mintha csont-és bőr lenne.

Nemrég a babáját is elveszítette emiatt:((6 hónapos terhes volt)

NE KOPLALJ KÉRLEK, mert ugyis feladod, és csak sanyargatod vele magad!

Fogyjunk együtt, nekem is 25 kiló feleslegem van!

Bátoríthatnánk egymást;)

És tapasztalatot cserélhetünk.

2010. jan. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!