Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét koplalással le lehet...

2 hét koplalással le lehet adni 10 kilót?

Figyelt kérdés
25 kiló súlyfeleslegből.
2010. jan. 13. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

2 hét koplalással kérem-szépen meg is lehet halni..

édes Istenem,álljatok neki fogyókúrázni normálisan,és ne koplalással.de ha tönkre akarod magad tenni,nyugodtan

hülyék..

2010. jan. 13. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

koplalással nem de ezzel igen,

[link]

2010. jan. 13. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

A 21. századot éljük, abban az évben amelyben meggyőződésem volt, hogy a régi tévhit miszerint koplalással lehet elérni a kivánt testet, már rég el van temetve !

Nem koplalhatsz még 1 napig sem, mert :- nem egészséges

- csökkented az izomtömeged és gyorsitod a zsirlerakódást

- lassitod az égésed

A legnagyobb butaság koplalni, okosan kell enni és csakis úgy lehet lefogyni ! PLusz, hogy miután koplalsz egy nagyot, mikor abbahagyod felzabálod a fél hűtőszekrényet s kiüresited az élelémiszerek legkalóriadúsabb ételeket tartalmazó polcait

2010. jan. 13. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Az egészséges fogyás havi 2 kg mínuszt jelent. Ennél gyorsabban nem tudsz leadni a felesleges zsírszövetedből.

A víztartalékaidból, az izomszövetedből meg ne is próbálj leadni, hacsak nem akarod kinyírni magadat, tönkretenni a szerveid működését.

2010. jan. 13. 15:24
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

2 hét koplalástól a hajad tutira kihullik, de szerintem az nincs 10 kiló.

A koplalás nem megoldás a túlsúlyosságra. Azt hittem, ezt ma már mindenki tudja.

2010. jan. 13. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Amit a második hozzászóló belinkelt azt csináltam én is. 10 kiló feleslegem volt és 4 kilót sikerült fogynom.Nem volt egyszerű,nagyon nem,sőőőt!!! Az első nap oké,akkor annyi benned az erő és az elhatározás,hogy azt mondod egy semmi,megcsinálom.Aztán a következő pár nap húzós főleg,ha édesszájú vagy és nincs meg a napi csoki adagod. Én ilyen vagyok. :) Aztán a következő napokban reggel,amikor felébredtem volt olyan pont,hogy szédültem és remegett a kezem.Nem igazán tudtam,hogy fogok eljutni a konyháig.Ezen aztán a kávé és valamennyi étel átsegített.Az első hét iszonyú hosszúnak tűnik és kb ott akarod feladni.Amikor megnézed a következő 6 nap menüjét elfog az undor.Gyakorlatilag magától az étkezéstől undorodsz,mert örömet nem okoz,csak életben tart.Amikor elkezdtem nagyon vártam azt a napot,ahol a grillcsirkéből majd jól bekajálhatok,mert nagyon szeretem.Hááát,kb diónyi volt a gyomrom és alig bírtam letuszkolni egy combot.Inkább az agyam tudta,hogy muszáj enni.

Nem álltam rá a mérlegre közben,hogy majd a végén igazán hatásos legyen,hogy jééé,hogy lefogytam.Ezzel szemben 4 kiló csúszott le,igaz 13 nap alatt,de úgy éreztem,hogy nem érte meg az áldozat.

Igazuk van a többieknek csak lassan szabad fogyni!!!Az tartós is lehet,mert ezután simán visszahíztam,inkább nem mondom mennyit... :(

2010. jan. 13. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Amennyiben nem 50kiló vagy és 40 szeretnél lenni, de a 25 volna csak a csudijó, úgy válaszolok.

Igen, le lehet adni, böjtöléssel, nagyon fontos és kemény szabályai vannak, amiket ha nem tartasz be, könnyen kórházban vagy a föld alatt végezheted.

Nővérem kb fél évente megcsinálja, 3hetes, szerintem nagy baromság, de ha valakinek csak ez használ...

Részletesebb nem írok róla, szakirodalmat tessék hozzá elolvasni, nem netről, hallottak alapján belevágni! Pá

2010. jan. 13. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:
18%
én most 2 héten át 300kalóriáztam,és 5 kiló ment le..pedig én is 10et akartam,de folytatom^^
2010. jan. 13. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Két hét alatt fogytam öt kilót koplalással. Utána hét kg jött vissza... Jó lecke volt, hogy többet a büdös életbe ne koplaljak, inkább normálisan ettem és többet mozogtam. Sikerült leadnom. :)
2010. jan. 13. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Tapasztalatból mondom, hogy tök mindegy mit mondtok. Úgyis megpróbálja... ilyenek az emberek. Aztán majd megpróbálja a következő hülyeséget is. Aztán vesz tablettát, meg hájrázó övet. Meg minden sz@rt, csak ki kelljen nyitni egy könyvet és megtanulni táplálkozni... Az ilyeneket hagyni kell...
2010. jan. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!