Hány kilót kéne fogynom, és zsírmentesednem, hogy sovány legyek, illetve, most husis vagyok, vagy zsíros?
Figyelt kérdés
már nagyon régóta minden nap szobabicajozok egy órát intenzíven minimum, mást is szoktam sportolni, tornázok, hasizmozok, és semmi nem látszik, még egy deka izom se rajtam.(bár sajnos sokszor átmegyek kardióba, ez tudom, hogy nem túl jó ahhoz, hogy szálkásabb legyek, meg a zsírom sem fog eltűnni ..), nem eszek cukros kajákat, semmi lisztet, főleg gyümölcsöt, húst, zöldséget, halat, és túrót, meg ilyeneket, de semmit nem fogyok, csak híztam kb 5 kilót az utóbbi időben, és nagyon utálom magam.sokáig voltam anorexiás, de most felszedtem nagyon sokat, és tudom, hogy ez már vészesen közelít a kövérséghez. ha leállok a rengeteg gyümölcsről, akkor meg nem tudok figyelni a tanulásra, nincs erőm, fáradt vagyok, de ha meg gyümölcsöt is eszek, nem fogyok(pedig tényleg más cukrot nem viszek be 8 éve kb,de gondolom, ez is rengeteg). mit kéne még csinálnom?? [link] [link] 2014. aug. 11. 08:16
11/11 A kérdező kommentje:
Jó, oké, de súlyzózni úgysem tudnék, mert max 2 kilót emelhetek a csontritkulásom miatt. csak ilyen bicaj, futás, meg lépcsőzés, gyaloglás,amiket bírok, az mellett meg nem kell tömegnövelő semmiképpen, de most már tisztában vagyok vele, hogy izmosodni sem fogok túlságosan soha.
2014. aug. 12. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!