Nagyon kívánom a sajtot már jó pár napja. Milyet ehetnék, ami azért mégse zsíros (pl. trappistát nem akarok)?
Nem akarok trappistát enni, hanem valami könnyebbet, ami nem 390 vagy 360 kalória/100 gr. Szerintem az nagyon sok, kb. 30 dkg csirkemellet tudnék helyette enni, ha 100 gr trappistát akarnék megenni.
Meg én inkább eszem husit, vagyis főleg azt szoktam, + zöldség, tojás, gyümölcsök közül alma, körte, stb, de most eszeveszettül megkívántam a sajtot.
Már kb 4. vagy 5. napja kívánom...
Régen, amikor még nem fogyóztam - és kövér voltam - nagyon szerettem a karavánt, a füstölt sajtokat, ill. camambertet. Edami-t meg trappistát annyira nem ettem anno se. De ezek egy rakat kalóriák és nem akarok bevágni kb. 600 kcalt csak sajtból :( mert tuti nem tudnék csak 100 gr-ot enni az nagyon kevés.
Mi lenne a jó megoldás?
" Feta sajt. 237 kalória/10 dkg. "
-ha ez így van akkor akár fél kiló sajtot is megehetsz ,anélkül ,hogy híznál ,mert a fél kilóban sincs még annyi kalória sem,ami legalább 1 napra kéne,
A feta nagyon finom de baromi sós. Az meg még átlag embernek is rossz, nemhogy fogyókúrázónak.
Edd zöldségekkel! Akkor hamarabb telít és még fini is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!