Kb. hány kiló hízást jelenthet?
Mostanában csak a 40-es nadrágok jönnek rám. De ha őszinte vagyok, igazán kényelmesen a 42-esben érezném magam.
Néhány éve még a 38-as, sőt, a 36-os méret is rám jött.
Nincs mérlegem, de mikor a 36-38-as nadrágok jók voltak rám, akkor 58 kiló voltam.
Most mennyi lehetek?

oké!! :))
de hogy csináljuk?
persze azért van elképzelésem, hogy hogy fogom csinálni!
a kaján csak egy picit szeretnék változtatni, inkább mozogni kéne. meg eleve csak így lehet, tudom.
csak az a kérdés, hogy szánjam rá magam. :S

bocsánat, hülyeséget írtam a ruhamérettel... azt hittem, azt sem tudod pontosan, hány cm a derekad. elnézést, ez van, ha az ember szimultán netezik és dolgozik...
a testtömegindex esetén a normáltartomány a 24,9-es értékig tart. ha te 167 cm vagy, akkor ez a felső érték a te esetedben kb. 69 kg lesz, vagyis ha efölött vagy, akkor túlsúllyal rendelkezel.
persze, vannak egyéni alkatbéli szempontok is. én pl. vékonyabb csontozatú és alma testalkatú vagyok, így egy 22-es BMI-vel is olyan, mintha felesleg lenne rajtam... (a hasamra hízom).
semmi baj. :)
szóval 69 kilótól kezdődik hivatalosan a túlsúly. :D
hát, kérem, jól gondoltátok! sajnos, igaz. :S
75,8 kilót mutatott a mérleg, de ugye volt rajtam ruha, cipő, de gondolom, akkor is 73.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!