Hat teljesen padlon vagyok. Miert nem fogyok, mik lehetnek az okok?
Segitsetek kerlek. Lelkiismeretesen etkezem, alog szenhidrat, se kenyer, liszt, cukor, udito stb. , minden masnap Hot Ironra megyek, mar most szepen elkezdtem futni. Egy honapja jarok Hot Ironra, latni hogy kerekedik a vallam, fenekem, vekonyodott vmennyire a combom. A parom szerint mutatosabb, formasabb lettem. A merleg semmi!!! A hasam meg oriasi (2 gyerek). Ma keszultek rolam strandos kepek, hat elhanyom magam!!!!! Mar utalom a testem, utalom magam. Annyira elszant vagyok, imadok sportolni, mozogni, izzadni, fajni!!! De ez teljesen tonkretesz. Mikor lesz mar valami??!!
Vagy milyen orvoshoz menjek el??! Mi lehet a baj?
Ne a mérlegnek higgy, hanem a centiknek és a tükörnek.
Én először az étrendben keresném a probléma okát. Az nem lehet, hogy "tisztán kajálsz", de abból túl sok kcal-t viszel be?
De azt se tartom kizártnak, hogy túl türelmetlen vagy. 1 hónap alatt azért nem lesz lapos hasa az embernek bármennyire is igyekszik.
Koszonom. Atom melyponton vagyok basszus... Ahogy lattam magam a kepen.... :(
Nem iszok tejet, XXL->L-es lettem, sokkal kenyelmesebben erzem magam, most shoppingoltam fel egy turkalot...elveztem h sokminden jo ram!!!
De nagy a cicim, vastag a karom, hajas a hatam, log a hasam....senki sem vesz eszre semmit!!! 2 baratnom igen, az egyik szerint egy csoda vagyok, mert elotte-utana kepet csinaltam
10 nap kulonbseggel, 4 hotiron utan, szerinte sokat valtoztam.
De annnyira jol esne ha tobben dicsernenek!!
Szimplán sz*rd le az okoskodókat. :)
A kérdés inkább az, hogy miért látod magad "ugyanolyan dagadtnak"? Hisz te magad írod, hogy kisebb ruhák is jók rád, jobban is érzed magad, a párod is dicsér, hogy formásabb lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!