Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok folyton éhes?

Miért vagyok folyton éhes?

Figyelt kérdés
Mindig érzem azt az ürességet a gyomromban,amit a suliban ebéd előtt.Megebédelek,mire hazaérek(kb5-10perc)megint éhes vagyok,és muszáj kutatnom a konyhában,hogy mi ehető.Mostanában már a müzlit eszem ebéd utána,és reggelire alig marad.Este (vacsora kb6-7-8órakor) vacsora után megyek fürdeni,fogmosás,lefekvés,és többször azért forgolódok,mert üres a hasam.Reggel mikor felkelek ha több müzlit eszek akkor megfájdul a hasam.Éppen hogy pár szem kerül a tányérba.Mit tegyek,hogy ne legyek éhes folyton,és abba tudjam hagyni az evést? Mert van amikor már ott tartok,hogy amikor nem vagyok éhes akkor is csak eszek! És vacsora után,mikor teleeszem magam,miért vagyok már megint éhes?
2010. jan. 12. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Valószínű valami fajta tápanyag hiányod van.Vagy csak megszoktad a sok evést.Próbálj meg vitaminokat szedni,ha nagyon éhes vagy gyümit enni,esetleg ajánlom a zöld teát.Nekem az szokta lecsillapítani az ilyen éhség rohamaimat.Több mint 2éve rendszeresen iszom:))

Sok sikert

2010. jan. 12. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A c-vitamin nekem is segített!
2010. jan. 12. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Az étrended nem jó

Figyeld az enyém, sosem vagyok éhes és NEM VAGYOK KÖVÉR

Reggeli : 40g müzli + 100 tej ( 1,5% zsiros ) + 1 főtt lágy tojás

Nass : 3 dió vagy egy kis marék napraforgó mag+ 1 alma vagy valamilyen gyümölcs

Ebéd : hal, marha, pulyka, csirke, meg egyéb húsok + párolt zöldségek - HA FOGYNI AKARSZ, ha pedig nem akkor : bármilyen hús bármilyen köritéssel

Nass : gyümölcs vagy zöldség ( a zöldség az igazi, de van aki nem szereti csak főzve vagy párolva )

Vacsora : ha nem fogyózól akkor lehet spagetti vagy egyéb tésztaféle, ha pedig fogyózól akkor egy joghurt és egy szelet teljes kiörlésű kenyér sonkával vagy én pl. marhafilével szoktam enni

Igyál sok vizet, mert a kiszáradás gyakori oka az éhségnek ! Ezenkivűl mozogj rendszeresen, mert az is helyreállitja az étvágyat és aludj legalább 7-8 órát, minnél többet ha teheted

Sok Sikert !

2010. jan. 12. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem túl sok szénhidrátot eszel. Próbálj meg pár napig fehérjéket enni. Hús, hal, tojás, virsli, és ezekhez salátát, zöldségfélét. Vissza fog állni a gyomrod a normális működésre. A szénhidráttal az a baj, hogy megemeli hirtelen a vércukrot, laktat, de csak nagyon rövid ideig, utána leesik a vércukor és újra éhes leszel.
2010. jan. 12. 19:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Év elején megfogadtam,hogy lefogyok.(169cm 54kg 15/L) Négy napig rendszeresen tornáztam esténként Bíró Icát,és ittam sok vizet ettem sok gyümit szinte mindig almát(ez múlt héten volt) de most már túl lusta lettem ahhoz,hogy tornázzak.Mivel kerítsek magamnak kedvet hozzá? Nekem ilyen egy hétköznapom: reggeli: kevés müzli+kakaó tízórai:szendvics ebéd: amit a suliban adnak(márpedig azt nem túlozzák el) vacsora: szendvics és közben ebéd után nassolok müzlit...:(nem tudom megállni,néha már fáj a hasam és érzem hogy nincs benne semmi. Hogyan tornázzak és fogyózzak újra??? És ezzel az étrenddel le tudnék fogyni???
2010. jan. 12. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány kilóra akarsz lefogyni? Mert a mostani súlyod teljesen normálisnak tűnik. Mikor én 56 kg voltam (én is 169 vagyok) tök vékony voltam. most 64 kg vagyok:)
2010. jan. 13. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Ááá a 19:29- es válaszoló vagyok

Figyelj, ha jó az égésed ( mármint a kalóriaégetésed ), akkor szinte nem is számit mit eszel, mert úgyis lefogysz, hogyha rendszeresen mozogsz. Te eddig észrevehetted, hogy ez nálad igy megy- e vagy sem

Akinek gyengébb az égése annak az étkezésre is oda kell figyelnie, főleg ha úgy érzed, hogy nagyobb zsirtömeg van rajtad. Ilyenkor a mértéktelenül fogyasztott müzli+ a szendvics semmit sem segit, sőt

2010. jan. 13. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!