Elegem van. Folyton éhes vagyok és egyre csak hízok. Mit csináljak?
Sikerült 1 év alatt jó 10kg-ot magamra szednem.Hiába próbálok meg kevesebbet enni,nem megy,folyton éhes vagyok.
Jó lenne fogyni,bár tudom,hogy ezt a 10 kg-ot ugyanúgy 1 év alatt kell leadnom,mint ahogy felvettem.Hogy álljak neki?Ha elkezdenék rendszeresen sportolni és csak egy minimálisat változtatni az étkezésemen az segítene?Nagyon rosszul érzem magam így.Teljesen eltorzultam.Pedig próbálok odafigyelni az étkezésre,de nem megy.:(:(
Könyörgöm adjatok tanácsot,segítsetek!!!

Fontos, hogy miket eszel. A diétának amúgy "csak" az első két hete iszonyat,utána, ahogy mennek le a kilók, jobb kedvvel csinálja az ember.
Vitaminhiány, illetve pajzsmirigy rosszul működés is okozhat állandó éhséget, érdemes lenne háziorvossal kivizsgáltatni.

Menj el egy orvosi kivizsgálásra, pl. nézesd meg a vércukrod (nálam úgy derült ki a diabétesz, hogy 6 év alatt feljött kb. 30 kiló úgy, hogy nem változtattam az étkezési szokásaimon. Elkezdtem fogyózni. Egy darabig ment is a fogyás, de aztán egyetlen hét alatt híztam 10 (!!!) kilót).
Ezeket a súlyproblémákat komolyan kell venni, tessék elmenni dokihoz. Lehet, hogy pajzsmirigyprobléma, ahogy az egyik előző válaszoló írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!