Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Folyton éhes vagyok. Mit...

Folyton éhes vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egészségesen étkezem, amennyire lehet, napi 4-5 kis étkezés zöldségekkel, kb. 10 kilótól szeretnék megszabadulni. a probléma az, hogy egyszerűen kevés pénzem van (otthonról nem kapok, egyetemista vagyok, csak ösztöndíj van). amíg egészségtelenül étkeztem (pl. sok fehérkenyér meg parizer, virsli...) addig futotta, de így nem :(

így aztán akárhogy is okoskodok a bevásárláskor, folyton éhes vagyok nap közben :( mit tudtok ajánlani? mit vegyek, ami olcsó, laktat, és nem hízlal annyira?

2011. febr. 14. 18:26
 1/9 anonim válasza:
39%

a buláta laktatós és finom drogériákban lehet kapni :)

de ha valami tartósabbat szeretnél szerintem ruházz be egy gyomorgyűrűre!

2011. febr. 14. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Telítsd el magad vízzel. Napi 3 liteer simán.
2011. febr. 14. 18:32
 3/9 A kérdező kommentje:

gyomorgyűrű... jó ég, ott még nagyon nem tartok! úgy tudom, azt csak nagy túlsúllyal rendelkezők kaphatnak.

a félreértések elkerülése végett: 172/67kg, NEM zabálok, és úgy vagyok éhes, hanem nincs pénzem, épphogy napi 1000 kcalt tudok enni fogyis dolgokból és úgy vagyok éhes...

2011. febr. 14. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ezzel a súllyal semmi, gong, egyél normálisan, ne fogyj, mert bajod lesz figyeld meg. amúgy a korpás keksz telít, ha sok vizet iszol rá, a vízivás különben is fontos. és tarts magadnál mindig almát, persze edd is meg ha éhes vagy. ne utáld meg, mondogasd, hogy sok benne a vitamin, mert sok is.
2011. febr. 14. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

tésztás étel olcsó és eláll, feltéttel, pöri, már, dió, lekvár, túró....

bundás kenyér, nokedli,

a zöldság gyümölcs mindenféleképp kell.

ha van egy-két ember akikkel jóban vagy álljatok össze és próbáljatok együtt főzni. mi így csináltuk

esetleg ha otthonról mész tankoltasd fel magad némi előre készített étellel.

ilyen tasakos leves meg hasonló sz@rt sem ér, akkor vegyél pár zöldséget, krumli, répa, egy csirkecomb , fűszer és ott a jó kis leves.

rakottkrumlpi, az is olcsóbb,

esetleg, ha 2 napra főzöl

ja és keresgélj a neten vannak olyanok, hogy olcsó ételek, receptek, valami ilyesmi címmel.

olyan kaják, hogy na...

sok sikert

2011. febr. 14. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerinted ezek mennyire diétásak?:-D
2011. febr. 14. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:
erről beszélek, hogy amikor csak random zabáltam, amire pénzem volt, pont ilyeneket ettem, és jól el is híztam :(
2011. febr. 16. 16:17
 8/9 anonim válasza:
100%
én is fogyókúrázok és ha éhes vagyok akkor bekapok egy almát vagy egy darab háromszögletű sajtot, szerintem az nem hízlal annyira.
2011. febr. 16. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hasonló cipőben vagyok (egyetemista kevés pénzzel), bár én nem fogyózom, csak súlyt tartok.

Én sokat főzök, olyanokat ami mellett nem kell ott állni, olcsó és telít. Leginkább arra szoktam rá, hogy gabonát, hüvelyest és valami zöldséget összefőzök jó fűszeresen. Ez így furán hangzik, de lényegében ilyen főzelékszerű cucc lesz belőle, gyakran indiai stílusban fűszerezem és kinevezem dahlnak:P A három kedvencem: sárgaborsó-rizs-répa curryvel (ráadásul szép sárga:P), bab-gersli-paradicsom, zabkása almával (bár ebben nincs hüvelyes). Ezektele vannak rosttal, és együtt teljes értékű fehérjét is tartalmaznak, így elvileg mindent beviszek a szervezetembe ami kell. Kivétel néhány vitamin ami csak állati eredetű cuccokban van, de mivel elég sok tejet is iszok (napi fél litert), szerintem ezzel sincs gond. Így napi néhány 100 forintból kijövök és nem éhezek, bár elmegy egy kis idő a főzéssel. Általában egyszerre megfőzök úgy egy heti adagot, egy részét pedig lefagyasztom, így variálni is tudok.

Reggel nem szeretek főtt ételt enni, általában valami pelyhet eszek tejjel. Ez kevésbé egészséges, de olcsó és finom :)

2011. febr. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!