172 centi és 53 kiló vagyok. Mit kezdjek a testemmel?
Fogyokúra vagy testedzés.
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért, hibákért a kérdésben.
Nagyon sovány vagy, esetleg a testzsírod magas.
Tömegnövelő étrend + erősítő edzés. Indulás!
A fogyókúrát meg felejtsd el.
2014. aug. 7. 16:56
3/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék tudom hogy nem lesznek Arnie-féle izmaim de én attól tartok inkább hogy állítólag a tömegeléssel feljön még zsír.
ne tömegnövelj, hanem edzél továbbra is! attól még, mert azt mondják, hogy sovány vagy, nem leszel az. egyébként ha tényleg az vagy, a tornázás/edzés nem fog rontani a helyzeten, mert ugyanúgy mozgás, szóval egészséges! Én azt mondom, hogy folytasd, mostmár a hasad fog jönni, abból fogsz zsírt veszteni. DE étkezz is egészségesen, mert anélkül hiába edzel ennyit, nem megy le semmi. Zöldségek, meg kevés zsír és kevés cukor, ilyesmi
2014. aug. 7. 17:04
172 centi és 53 kilo? Hianyzik rolad kb. 10 kilo. Neked nem fogyas kell, hanem pszichologus, a testkep-zavarral nem erdemes viccelni, mert egyenes az ut az anorexiahoz.
2014. aug. 7. 17:07
Aki nincs tisztában a tömegnövelés fogalmával ne okoskodjon már kérem. Ide bizony tömegnövelő étrend kell.
Ha okosan csinálod fog feljönni egy minimális zsír de nem sok. Hidd el, ha a tömegelés végére érsz már jól fogsz kinézni, ha még jobban akarsz pedig váltasz a szálkásításra.
2014. aug. 7. 17:10
Így van, tömegnövelés kell! A plusz izmok formát fognak adni és ugyanannyi zsír sokkal esztétikusabban fog állni rajtad. Nem kell félni az elhízástól. Ha már feljött egy kis tömeg, akkor meg lehet nyomni egy szálkásítást, amivel lepucolod a zsírt magadról. Több izommal könnyebb is fogyni, nagyobb az energiafelhasználás.
2014. aug. 7. 17:16
Ahogy előttem is írták tömegnövelő étrend a megoldás, plusz indulásnak heti 3x súlyzós edzés, csak ezzel kajálással és kalória plusszal tudsz izmot hozni magadra. Ettől ugyan nagyobb lesz mindet testrészed kerülete viszont izmosodsz is fogsz. Utána szálkásító diéta lejön zsír és láthatóvá válnak a szép izom formák ahogy szintén írták előttem.
plusz multivitamin, kis lenmagolaj, omega3 az még jól jöhet.
2014. aug. 7. 17:48
9/13 A kérdező kommentje:
Mégis bűntudatom van mert a mai napot elrontottam egy szelet sütivel és pár aor csokival. :(
Ha ezért bűntudatod van, akkor ott tényleg lelki gondok vannak a háttérben.
2014. aug. 7. 18:26
Kapcsolódó kérdések: