Fogyni szeretnék és mégis hizok!?
Odafigyelem,hogy mit eszek,naponta 5x eszek,2-3 óránként , emellett fitness terembe járok és minden második este szaladni. Nem értem miért hizok ... 60kgról kezdtem, ma reggel 61 voltam :( . Segítsetek kérlek szépen.
15/L
Már miért kellene délig csak gyümölcsöket ennie? Ehet zabpelyhet, teljes kiőrlésű dolgokat, zöldségeket, sovány felvágottat, sovány sajtot. Amúgy a fruktóz bevitelt sem kell ám túlzásba vinni.
Félreértés ne essen az első vagyok. Ugyanannyi a százalékunk.
"ajánlanám a testkontroll című könyvet"
Én meg az "amit a zsírégetésről tudnod kell" címűt. Nagyon szépen, érthetően levezeti, hogy mit mikor és miért együnk. Kérdező! Mikor változtattál? Menstruációs ciklusoddal hogy állsz?
1 kg nem számít sokat. Ilyen ingadozás bármitől lehet. Több vizet ittál, esetleg nem voltál még wc-n, amikor méredzkedtél, vagy épp menstruáció előtt állsz. Menstruáció előtt pl. előfordul, hogy a szervezet több vizet tart meg.
Az izomnövekedést nem sorolnám egyenlőre ide, gondolom nem olyan régóta figyelsz az étkezésre és edzel, az izom valódi fejlődéséhez azért 8-10 hétre szükség van.
Ne add fel, jó lesz ez hidd el, csak idő és kitartás kell hozzá. Egyébként ne a mérlegre alapozz, sokkal inkább a tükörképedre, a centikre és a közérzetedre. Lehet, hogy centikben látványosabb a változás, az viszont nagyon jó dolog. Ha tükörbe nézel, nem a kilókat látod, ahogy mások sem, ha rád néznek. Viszont, ha centikben van fogyás, az szembetűnő. Sőt, a kedvenc ruhadarabjaid is jók lehetnek. Ha egyre inkább beleférsz a naciba, vagy már-már nagy rád, az tök jó jel, függetlenül attól, hogy a mérleg mennyit mutat. :)
Ne a kilók miatt izgulj, úgy sincs a homlokunkra írva, hogy hány kilók vagyunk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!