Szerintetek ez így nagyon lassú?
Figyelt kérdés
Január 16án kezdtem el edzeni és eddig csak 7,5 kgt sikerült leadni...mások sokkal többet adnak le ennyi idő alatt :/ Ilyen tempóba is elérhetem a célom? Hogy gyorsíthatnék? Heti 3-4x járok le edzeni és igyekszem diétázni, de van amikor a körülmények nem engedik, hogy rendesen diétázzak.2014. aug. 2. 13:49
1/7 anonim válasza:
Én meg múlt augusztus végén kezdtem el tornázni és 3-4kg adtam csak le, viszont a testarányok, centik, zsír az szépen ment le.
Szóval ne csak a kilót nézd, hanem az alakot is. Ha az edzésben izomerősítés-alakformálás is van, akkor az új izomzat kompenzálja a zsírcsökkenésből adódó súlyváltozást.
2/7 A kérdező kommentje:
ez nagyon megnyugtató:D az alakom alakul,ami centikben látszik,de evésnél kicsi rámegy,de izom is jön fel, csak annyira zavaró tud lenni, hogy ennyi kg megy le köszi szépen az értelmes választ!:D
2014. aug. 2. 14:01
3/7 anonim válasza:
A kilók nem jelentenek semmit, bár kilóban is szép eredmény ez. :)
Lehetséges, hogy az izmok adják azokat a kilókat, szerintem nincs miért aggódni.
4/7 anonim válasza:
Én 1 év alatt csak 7 kilót adtam le, viszont pl. a hasamból 18 centit :D
5/7 A kérdező kommentje:
oh ezek nagyon jó hírek :D szívesen olvasok szép eredményeket:) ez így bíztató:))
2014. aug. 2. 14:43
6/7 anonim válasza:
Szóval vegyél egy centit, és mérd magadat úgyis :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D jöhet még saját tapasztalat azért :)
2014. aug. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!