Fogyózok, de mégis hízok? Miért van ez így? 17/L
Napi szinten mozgok, biciklizés ( 2*30 perc), és kb 1 óra aerobic. Figyelek az étkezésre is nem eszek 700 kcal-nál többet. Szünet elején 52 kg voltam, most 54 vagyok.. :(
Anyum szerint ne keseredjek el, szerinte csak izmot "szedtem" fel, de szerintem csak vigasztalni próbál, szerintem nem lettem izmosabb..
Reggeli : kávé
Ebédelni nem szoktam
Uzsonnára eszek valami főtt ételt ( párolt zöldség, rizs vagy valami főzelék, vagy leves)
Plussz sok gyümölcsöt eszek( tudom a gyümölcscukor nem túl jó). És általában 18 óra után nem eszek :D
ez most komoly? ennyit eszel??
Délelőtt egyél szénhidrátot ha lehet teljes kiörlésűt,egyél fehér húsokat, halat, salátákat, néha lehet fél adag tésztát is, a lényeg az egészséges életmód akkor fogsz fogyni és meg is tartani a súlyod, a napi 1,5óra edzés sok! elég heti 2x 3x 1 óra. A 6 után való nem étkezés is hülyeség, a kalória számolgatás viszont jó dolog ha fogyni akarsz! Olvass utána részletesen mi a helyes módja az egészséges életmódra való átállásnak és úgy fogyj! Sok sikert.
egyáltalán nem koplalok, sokszor még így is úgy eszek,hogy nem vagyok éhes, egyszerűen nem kívánok többet..
Cm-be nem szoktam magam mérni..
kaloriabazis.hu-n szoktam nézni, hogy miben mennyi kcal van ez a 700 olyan átlag kb van mikor többet, van hogy kevesebbet eszek, mikor hogy :D
De igen, vezetem rendszeresen :D
162 cm
és egyébként köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!