Ma kezdtem a fogyókúrámat vélemény?
Reggeli: egy pohár zacsis kakaó 2dl
tízórai: 3 virsli pici majonéz és 3szög alakú sonkás sajt.
ebéd időben: mozgást iktattam be: 40 perc séta/gyors gyaloglás plusz egy kis váll-hát súlyzózás
edzés után: egy karalábé és egy répa megpárolva
aztán utána egy kávé tejporral 1 kanál cukorral.
Vacsorára ami olyan fél 7 körül lesz eszek egy kis tepsis burgonyát, az átlag adagomnak a felét.
Ja és eddig megittam másfél liter vizet, ami nálam nagy szó mert két nap alatt iszok általában ennyit.
A célom minusz 5 kg szeptember 30-ig. Szerintem elég relatív.
Egyébként a mozgást mindennap csinálom, heti 1 nap pihenővel, csak ma light-ra csináltam a sétával mert most kezdtem, és a semmihez képest nem akartam túl terhelni futással.
Viszont holnap már autó helyett kerékpárral megyek kb fél órára van innen keróval, és már ez is nagy előre haladás lesz :)
"Kakaó helyett tejet. Tízórai helyett egy szalámis kenyér valami zöldséggel.
Ezek nagyon hízlaló ételek..
Majonéz...krumpli....virsli...kakaó... Ezeket mellőzd. Nézd meg az ételpiramist, keress rá és az arányok sem jók."
Na, az ilyen emberek miatt kapok én agyvérzést a fogyirovatban. Az ételpiramist nyugodtan felhelyezheted valamelyik nyílásodba, mert azt az idióta, gabonaközpontú táplálkozást hirdeti, amelyet egyre többen elleneznek, amely egyre inkább megdőlni látszik.
Tej meg kenyér?! Hagyjuk már.
Ez tényleg nagyon nem jó, értem én, hogy nem akarsz mindent megvonni magadtól, de ezek nem szolgálják a tested fejlődését, egészségét.
Reggelire ehetnél 2 főtt tojás rozs kenyérrel ami magvakból is áll, hozzá mehet paprika, paradicsom
Tízóraira egyél barackot vagy szilvát
Ebédre könnyű zöldség leveseket, salátát hússal vagy hallal, rakott zöldségeket, töltött paprikát, darált hússal töltött gombát, paradicsomot, spenót főzeléket főtt tojással, lecsót stb stb, millió egy recept van fent az interneten, keress rájuk
Uzsonnára zöldségeket, cékla salátát, kovászos uborkát kis hússal vagy vmilyen gyümölcsöt, ha nagyon nem bírod, kivéve banán, szőlő, füge, aszalványok
Vcsorára sovány túró citromhéjjal,fahéjjal
kakaó, virsli, mackó sajt, kávé cukorral, tejporral ezekre mind nincs szükséged, rettentően rossz étrend
Nem is értem, hogy van erőd délben edzeni, ennyivel meg se bírnám fogni a súlyt
A vacsorád nyugodtan ehetnéd ebéd időben is, csak vmi lightosabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!