Meddig állhat a fogyásom? 160cm vok,61 kg-ról kezdtem három hete a fogyókúrámat. Most 57,8 vagyok, de már vagy egy hete is ugyanennyi voltam.
Örülnél, ha vége lenne? Minek? Sose lesz vége.
Ha olyan fogyókúrát csinálsz, amit alig vársz, hogy abbahagyd, 2 hónap múlva 65 kiló leszel
nem alig várom, csak úgy örülnék! :)
Szerintem ez természetes, hisz a fogyókúra mindenképp valamiben korlátozás.Vannak olyan ételek, amiket nem ehetsz még kis mennyiségben sem. Én meg már szeretnék visszaállni a normál étkezésre.
De érted, ha visszaállsz a "normál" étkezésre, ami alatt nem volt megfelelő a súlyod, miből gondolod, hogy azzal megtartod a fogyózás eredményét?
Az igazi fogyókúra életmódváltás is, mozgás, és odafigyelés, ami nem marad abba, ha meg van a kívánt súly.
Egyetértek az elöttem hozzászólókkal, a súlyod vissza fog jönni, ha drasztikusan kevesebb kcal-t viszel be és csak glikogént és vízt veszítessz, ami miatt az izmaid fognak kisebbnek tűnni. Így ugyan a mérleg kevesebbet fog mutatni, de a szervezeted elkezdi raktározni, amit beviszel, visszatöltődik a glikogén és sokkal több kiló leszel.
Diéta+sport(életmódváltás) ennek van értelme.
Figyu! Nem jól csinálod!!!!
Én 27 éves vagyok 161 cm és 51 kiló. Ha valaki az adott alakját tartani is akarja (tehát nem akarsz megint hájas lenni) akkor ne állj vissza arégebbi kajálási stílusodhoz, mert hidd el, 2 hét, és újra dagi leszel!!!! És akkor mit értél azzal, hogy "kínoztad magad"? Semmit.
Én a 161 centimmel 54-56 kiló nekem már túlsúly. Előfordul, hogy télen ennyit mutat a mérleg. Ezzel nincs is baj, mert télen nem mozgunk olyan sokat (én pl. futni szoktam) .Én is hízok mindig 3-4 kilót, mert szoktam enni édességet, sütit (imádok nassolni).
Mik azok a kaják, amiket szeretsz? És hízlalnak?
Mik azok akaják, amik fogyósak, de szereted őket?
Én minden másnak futok min. 40 percet, max egy órát. Szinte élvezem! Érzem, hogy erősebb vagyok! Ez 10 éve megy... főleg tavasszal időnként és nyáron, illetve ősszel. Próbálj olyan sportot végezni, amit élvezel, de azt rendszeresen csináld!!!!
Ja! Én is elcsábulok, de nem teljesen: időnként hetente egyszer-kétszer eszek 2 gombóc fagyit! vagy egyharmad tábla csokit. Tésztás ételeket is szeretem, de kis adagot szedek és teljes kiörlésűt! Nasslás helyett eszek egy banánt, még mindig jobb, mint a csoki v süti.
Ezentúl ha lefogysz, mindig kell a mértéket tartanod, különben hízni fogsz!!! És a munkád kárba megy!
Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok :-)))
Látom senki nem értelmezi amit írok....:(
A fogyókúra, diéta. Meg vonok a szervezetemtől olyan dolgokat, amiket egyébként normális esetben mértékkel ehetnék.
Nem azt írtam, hogy vissza akarok térni ahhoz az étkezéshez ami az elhízásomhoz vezetett, az este fél tízkori 3-4 szelet kenyérke elfogyasztásához, mint vacsorához, utána egy kis mogyoró, vagy nasi pohár vörösborral, vagy a reggelim szintén legalább 3 szelet kenyérből szendvics, hétvégén torták, és minden étkezésnél degeszre ettem magamat!
Csak jó lenne mondjuk ebédre megenni egy normál adag pörköltet nokedlival, vagy egy rántott húst krumplipürével, stb....
azért gondolom enni még lehet, ha visszaállok a normál étkezésre. mert nekem ez volt mindig is a normális. Ettől még soha nem híztam meg.
Az utóbbi pár hónapban a hízásom oka a töménytelen mennyiség, az édességek és a kenyér, amit előtte nagyon ritkán szinte elvétve ettem.
Szia! gratulalok az eddigi fogyasodhoz. az, hogy mikor leszel 55, csak rajtad mulik, de ne surgesd. inkabb elvezdd, hogy mar most 3kgval vagy konnyebb! en januarban kezdtem el fogyozni, 65rol, most 56-57 kozott ingadozom. annyit teszek, hogy mindent eszek, csak kevesebbet. nekem ez bejon. en nem birok lemondani az edessegrol sem, csak tenyleg kevesebbet eszek es este 6 utan semmit, csak sok-sok vizet ha elkezdodik az ehsegem. a celom 51kg, decemberre meglesz! szal tovabbi sok sikert, es a mertekletesseggel mindent elersz amit csak akarsz. es meg egy dolog! ne feledd az idealis testsuly nem feltetlen jelent jo alakot! nekem pl soha nem lesz idealis az alakom, de legalabb igazan egeszseges leszek.
szal tovabbi sok sikert, es inkabb Magaddal foglalkozz ne a lehuzo kommentekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!