Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddig állhat a fogyásom?...

Meddig állhat a fogyásom? 160cm vok,61 kg-ról kezdtem három hete a fogyókúrámat. Most 57,8 vagyok, de már vagy egy hete is ugyanennyi voltam.

Figyelt kérdés
55 a cél és igaz, hogy már egész jól birom, de mégis úgy örülnék ha már vége lenne!!!Erre stagnálok.............
2009. aug. 7. 09:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10:26 Köszi! Olyan aranyos vagy! Tényleg szar, hogy lehurrogják az embert egy pillanat alatt.

Én a fogyókúra kezdete óta tornázom, futok, és ha jól belegondolok pontosan a norbi update 1-es ételeket eszem, ami állítólag egészséges.

Nem is értem, miért írnak akkor olyat, hogy ez nem egészséges és adják pont azt a tanácsot, hogy Norbi rendszere szerint váltsak életmódot.

Mégyegyszer köszi! És tényleg nagyon jó érzés, hogy újra kényelmesen használhatom a nadrágjaimat, és minden más ruhát, ami idáig szorított.És azt hiszem én sem akarok megállni az 55- nél, de az a kitűzött cél.

2009. aug. 10. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre válaszolva: nálam 2 hétig szokott tartani a stagnálás, utána megint fogyok.
2009. aug. 10. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:
35%

"Nem is értem, miért írnak akkor olyat, hogy ez nem egészséges és adják pont azt a tanácsot, hogy Norbi rendszere szerint váltsak életmódot."

Azért adtam ezt a tanácsot, mert nem is említetted, hogy így étkezel. Bocs, majd legközelebb nem írok semmit! Te nem írtad le rendesen, hogy mit akarsz kifejezni. Nem azt írtam, hogy nem egészséges, hanem, hogy a diéta után is be kell tartani, amit most csinálsz. Magyarul életmódot válatasz, jobban odafigyelsz, hogy mit eszel. Te azt írtad eredetileg, hogy szeretnél olyan dolgokat enni, amit most megvonsz magadtól. Ebből ki tudja, hogy mire gondoltál? Kár ide írni, de komolyan. Jót akar az ember és még kiemelik, hogy mekkora egy szemét, hogy tanácsot mert adni!!

2009. aug. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!