Ma kezdtem a fogyókúrámat vélemény?
Reggeli: egy pohár zacsis kakaó 2dl
tízórai: 3 virsli pici majonéz és 3szög alakú sonkás sajt.
ebéd időben: mozgást iktattam be: 40 perc séta/gyors gyaloglás plusz egy kis váll-hát súlyzózás
edzés után: egy karalábé és egy répa megpárolva
aztán utána egy kávé tejporral 1 kanál cukorral.
Vacsorára ami olyan fél 7 körül lesz eszek egy kis tepsis burgonyát, az átlag adagomnak a felét.
Ja és eddig megittam másfél liter vizet, ami nálam nagy szó mert két nap alatt iszok általában ennyit.
A célom minusz 5 kg szeptember 30-ig. Szerintem elég relatív.
Egyébként a mozgást mindennap csinálom, heti 1 nap pihenővel, csak ma light-ra csináltam a sétával mert most kezdtem, és a semmihez képest nem akartam túl terhelni futással.
Viszont holnap már autó helyett kerékpárral megyek kb fél órára van innen keróval, és már ez is nagy előre haladás lesz :)
Kakaó, majonéz(!) sajt nem jó!
Virsli sem az igazi.
Tejpor sem javasolt, a kávé meg azért nem, mert éhes leszel tőle.
Tepsis burgonya? Zsírral?
Hízni akarsz?
A fogyókúrához fogyókúrás ételek kellenek!
Kakaó helyett tejet. Tízórai helyett egy szalámis kenyér valami zöldséggel.
Ezek nagyon hízlaló ételek..
Majonéz...krumpli....virsli...kakaó... Ezeket mellőzd. Nézd meg az ételpiramist, keress rá és az arányok sem jók.
Reggeli: 20%
Tízórai: 15%
Ebéd: 30%
Uzsonna: 15%
Vacsora: 20% És arányos időközönként.
A kajálásod az elejétől a végéig úgy rossz ahogy van. Pedig ezen múlik a sikered kb. 70%ban. Rossz nézni de tényleg :)
Edzés után azonnal fehérjebevitel hogy ne épüljenek le az izmaid. Alap. Nem karalábé meg répa :D A mozgás az oké.
Először tanuld meg az alapokat hogy mindjárt az elején jól indíts az egész folyamatot. Keress rá erre a könyvre és töltsd le:
“Amit a zsírégetésről tudnod kell”
Vagy erre "A sárga kapszula"
Sok sikert.!
Én ezt ajánlom:
Reggeli: rántotta/főtt tojás/tonhal sós lében/esetleg normális felvágottak(prágai sonka/selyemsonka) zöldségekkel,vagy ha édességre vágysz csinálj tejbezabkorpát,teszel bele édesítőt és megszórod fahéjjal
Ebéd: rakott zöldség(natúr joghurttal,nem tejföllel és zsírszegény sajttal)/grillezett vagy sült húsok salátával vagy barna rizzsel/főzelékek habarás nélkül (mondjuk alacsony zsírtartalmú főzőtejszínnel,szerintem belefér)
Vacsora: zsírszegény túró/felvágott/tonhal zöldséggel,a lényeg hogy a zöldségen kívül más ch-t ne!
Tízóraira meg uzsira mehet pár gyümölcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!