Fog még változni a lapos fenekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves vagyok és lapos a fenekem mint az alföld,vajon fog ez még változni? Nem lenne különösebb bajom vele,ha a suliban nem csufolódnának velem ezért és nem emlegetnék fel nekem..2014. júl. 31. 10:13
1/7 anonim válasza:
Nőiesedhetsz még, persze, de ha ilyen genetikailag akkor sokat nem fog változni. Esetleg ha felszedsz pár kilót javulhat a dolog, de akkor sem biztos, mert ha olyan típus vagy akkor nem oda fogsz hízni. Végezz rendszeresen fenékre gyakorlatokat, az a legjobb módja a gömbölyítésnek. Sajnos én is ilyen lapos fenekű vagyok, édesanyámtól örököltem. Nagyon csúnya, mert ráadásul a csípőm széles hozzá, így oldalról úgy nézek ki mint egy deszka, széles és lapos.
2/7 A kérdező kommentje:
anyukamnak nem lapos sem nagymamamnak,remélem változni fog ... :) amugy baromi vékony vagyok mert kiskorom óta kisétkü vagyok :DD köszönöm a választ!megy a zöld pacsi!
2014. júl. 31. 10:37
3/7 anonim válasza:
Szívesen! Akkor próbálj felszedni néhány kilót, hátha az megoldja a gondot.:)
4/7 anonim válasza:
ha változtatni akarsz rajta,akkor életre szóló barátságot kell kötnöd a guggolás gyakorlattal.
fegyencedzést kezd el,ha otthon akarod,de a konditermi edzéssel és súly nehezítéssel gyorsabb lenne az eredmény.
5/7 anonim válasza:
jah,az elhájasodásra biztató előző válaszoló meg eléggé tudatlan .
felszedni bármit is izomban,formában érdemes,nem hájban.
és dehogyisnem fog változni,ha nő a farizomzat,szóval ez a genetika dolog is ebből a szempontból ostobaság.
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok tudatlan és nem azt írtam, hogy el kell hájasodni. Nem tudom hova figyeltél de azt is én írtam, hogy a legjobb mód a gömbölyítésre ha rendszeresen végez fenékre gyakorlatokat. Az ha valaki felszed pár kilót nem azt jelenti hogy azt hájban kell, lehet izomban is. Vagy annyira tudatlan vagy hogy ezt nem tudtad?
7/7 anonim válasza:
itt van néhány videó amely segíthet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!