Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lifetilt-es diétázok! Hány...

Lifetilt-es diétázok! Hány nap után értetek el eredményeket?

Figyelt kérdés
Jelenleg az 1200 kalóriás diétát csinálom, a harmadik napnál tartok és arra lennék kíváncsi, hogy hány nap után vettetek észre változást magatokon? 30/F

2014. júl. 30. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1200 kalóriával te nem diétázol, hanem koplalsz
2014. júl. 30. 10:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van, de eddig elég jól bírom. Nem érzem úgy, hogy nehéz lenne. (3. nap) Az is igaz, hogy eddig naponta a kétszeresét vittem be és ez most kicsit szokatlan, de nem vészes. Nem fogom hónapokig ezt csinálni, ha abbahagytam, akkor természetesen több kalóriát veszek majd magamhoz, de azért odafigyelek, hogy amit leadtam, az ne jöjjön vissza. Szóval ki hány kilót adott le és mennyi idő alatt? Sportoltatok közben? Ha igen, milyen rendszerességgel és mit? Előre is köszönöm! :)
2014. júl. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!