Ha dietazok kaloriaminuszban vagyok de combra keményen edzek akkor mi lesz? Nem vekonyodik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 19:15
2/5 anonim válasza:
Nem is tűnt úgy, hogy a kérdező helyi fogyásban hinne...
Nos, kérdező, nem tudhatjuk, mi lesz, de normál fogyási ütemnél szerintem azért vékonyodás várható, fogyni még lehet tempósan, de izmosodni lassú, kalóriamínuszban pedig nagyon kezdőket kivéve kivéve lehetetlen...
3/5 anonim válasza:
Nah persze nem helyi fogyásra gondol, csak combra keményed edz és vékonyodást vár combra... nekem ez nagyon helyi fogyásnak tűnik.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem. A kalóriamínusz miatt várna vékonyodást és az edzés miatt tart attól, hogy mégse lesz. Ott a "de" és a nem vékonyodás... Ha helyi fogyásban hinne, simán vékonyodást várna és nem lenne de.
5/5 anonim válasza:
helyi fogyás-->egy testrészre akar vékonyodni
de nyugodtan kötözködj, látom nincs jobb dolgod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!