Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zoldsegeket nem lehet...

A zoldsegeket nem lehet valamivel kivaltani?

Figyelt kérdés

Bab, lencse, karfiol, borso, kukorica, krumpli. Ennyi zoldseget tudok megenni.. 2 honapja probalom megszeretni oket, naponta probalgatok uj zöldségeket, uj elkeszitesi modokat, de nem izlenek. Egyszeruen kiskorom ota utalom oket...

Tudom, hogy nagyon egeszsegtelen, de mar nem tudok mit csinalni. Tobb eve szenvedek ezzel, de meg a jegsalatat sem tudom megenni, nemhogy a paradicsomot, aminek meg ize is van :(

Nincs valami taplalekkiegeszito, vagy nem is tudom...:(

2014. júl. 29. 21:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Vegánok nem esznek semmilyen állati eredetű élelmiszert, így májkrémet, vadas szószt vagy sajtokat sem, vagyis te nem vagy vegán!

"Miert etkezem szenhidratdusan? A holnapi napomba mi lesz az a sok szenhidrat? Es a maiban mi volt?"

Őszintén mondom, nagyon nem vagy képben. Könnyebb az étkezésedből felsorolni, mi nem volt szénhidrátdús, mint azt, hogy mi igen. Lényegében csak azt eszel.

"Tudtatok, hogy a rakos sejteket a sok feherje taplalja?"

Ahogyan a szénhidrát és a zsír is, mivel a rákos sejtek a korlátlanul osztódó sejtjeink, így minden táplálja, ami az egészséges sejtjeinket is.

2014. júl. 30. 07:59
 22/28 anonim ***** válasza:

The nem vegan vagy, hanem finnyas. Eletemben nem lattam meg olyan vegant, akinel az etkezesek alapja ne a zoldsegek lettek volna. Te kb. A veganokat serted meg, mikor magad annak nevezed.

Sok szenhirattal nehez fogyni, te pedig kb. nem is eszel mast. A zoldsegekben sok a rost es keves a szenhidrat, ezert konnyu veluk fogyni.

Ha ennyire ellene vagy a zoldsegeknek, akkor ints is bucsut az egeszsegednek es a karcsusag gondolatanak, nem fog menni.

2014. júl. 30. 08:46
 23/28 A kérdező kommentje:

Könnyebb kotekedni, mint kerdezni. Vadas szosz: repa, fehérrépa, zeller osszeturmixolva, habarva. Majkrem sajtkrem... Mit gondolsz, miert volt '-ben??? Talaaaan mert Vegán majkrem es sajtkrem???

Annyi kva sok ch-t eszek... napi 70 grammot:DDDD

2014. júl. 30. 08:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Mint irtam, FOGYOK. Tudsz olvasni bunkokam?
2014. júl. 30. 08:50
 25/28 A kérdező kommentje:

Az etrendem alapja meg a GOMBA. Az is annyira ch dus.

Mennyire hulyek vagytok

2014. júl. 30. 08:51
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek megbántani, de ha te mindenkinél mindent jobban tudsz, és úgy sem fogadsz meg semmilyen tanácsot, akkor miért írtad ki a kérdést? Akkor csináld úgy, ahogy akarod.

Nem tudom, mióta étkezel így, nem is érdekel igazából, mert nem vagy hajlandó utánanézni dolgoknak, elhinni más megközelítési módot, ami talán jobb lenne. Szóval kár az időmet pazarolni arra, hogy én is megpróbáljalak meggyőzni.

Azért a végére, utóiratként szeretném leírni, hogy hosszútávon, ha ilyen étrend mellett rendszeresen edzel, izomból is fogsz fogyni. Az izmoknak nagy szüksége lenne a fehérjére, amit a te szervezeted nem annyira kap meg. A ch-ból nem fog fejlődni az izom, de te tudod..

2014. júl. 30. 11:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Zöldségutáló vegán étrend, az kihívás, bár rengeteg gabonával megoldható, csak nem annyira egészséges (mindenképpen utánanéznék, miből lehet hiányom és szednék kiegészítőket. eleve vegánként nagyon tudatos lennék, ott már nem árt képben lenni). De mivel a leírás alapján csupa szénhidrátot eszel, nem tudom, hogyan jön ki a 70g, koplalsz vagy sokszor több zsírt eszel hozzá...

Az alapproblémára nem tudok mit mondani, ahogy már írták, azt se tudjuk, milyen irányban fizikai s lelki a gond.

Ami a fogyást illeti, az ugye elérhető sok szénhidráttal is, maximum szenvedés útján, kevés kalóriában vagy sok edzéssel. Nincs egyetlen üdvözítő makrotápanyag-arány, többféleképpen meg lehet oldani.

Tudományos alapom pedig nincs rá, de úgy gondolom, ha eszel gyümölcsöt, az még mindig jobb, mintha azt se és zöldséget se, szénhidrát ide vagy oda.

Én a zöldségeket sokszor olajos maggal dobom föl (no meg tojással, de az egy vegánnál ugye nem játszik), no meg sok zsiradékkal, viszont én élből odavagyok a zöldségekért (no párolva azért nem bírnám megenni őket, de úgy minek is, túl kalóriaszegény lenne ételnek), csak jóllakni átkozottul nehéz velük. Plusz nálam megdobják a szénhidrátbevitelt, de ezt nem tartom nagy gondnak.

2014. júl. 30. 12:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Én sem rajongok annyira a zöldségekért. Az a baj, hogy mindig éhes leszek tőlük. Pl. ma ettem főzeléket, de délután 3-ra már nagyon éhes voltam, aztán ettem csokit.:D Majdnem egy egész táblával, finom Milkát.:) Vacsorára meg péksütit, meg joghurtot. Nem is vagyok éhes.:D
2014. júl. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!