Ha leadok valamivel mondjuk 150 kalóriát és ettem aznap
pl egy csokit ami annyi kalória volt akkor az nem annyira
nagy bűn? Tehát leadom vele?
Figyelt kérdés
tudom hogy hülye kérdés de légyszi normálisan válaszoljatok
2014. jan. 16. 20:55
1/9 anonim válasza:
Nem kell meggyónni. De fogyni nem fogsz, pláne, ha még jól is érzed magad tőle és azonnal lefekszel egy kis tv-t nézni....
2014. jan. 16. 21:01
2/9 anonim válasza:
Próbálnék normálisan válaszolni,de semmi nem jut eszembe. :-)
2014. jan. 16. 21:06
3/9 anonim válasza:
Szerintem a kalóriaszámlálás hülyeség, főleg ha csak 150-ről, nem ezrekről van szó. Csak szorongsz miatta, ha megeszel 2 kocka csokit. Centiben vagy kilóban mérd a tested változásait, a kalóriatáblázat amúgy is csak irányadó.
2014. jan. 16. 21:13
4/9 VWXYZZS válasza:
Ha tudod, hogy hülye kérdés miért teszed fel? Amúgy meg ha fogyni akarsz ne zabálj csokit. Ilyen egyszerű.
2014. jan. 17. 07:45
5/9 anonim válasza:
150 kcal az 1-2 kocka csoki. Tehát ha megeszel egy táblát, akkor bőven kalória pluszban leszel mozgás nélkül.
2014. jan. 17. 09:46
6/9 A kérdező kommentje:
Csak példának írtam a csokit.Arra gondoltam hogyha ennék valami plussz valamit ami annyi kalória amit leadok mondjuk biciklizéssel.Amugy meg nem szoktam csokit zabálni
2014. jan. 17. 21:18
7/9 anonim válasza:
Én nem tudok 1-2 kocka csokit megenni, mindent vagy semmit :) De viccet félretéve. Komolyan elhiszed a kalóriatáblázatot? Hogy pl 30 perc őrült tekeréssel leadsz annyi kalóriát mint 2 szaloncukor? Vagy egy bögre tej? Ne vicceljünk már emberek! Ez úgy MARHASÁG ahogy van! Egyél csak csokit ha jól esik! Ne minden nap és ne egy nagy táblával. De ha megkívánsz egy kis édességet mi bajod lehet?
Elmondom őszintén, hogy pl a testtömeg-index alapján sovány kategóriába esem a 178cm magasságommal és 61 kilómmal. Ennek ellenére ha látnál, nem mondanád hogy sovány vagyok. Lenne pár kiló ami nélkül jobban néznék ki. Egyszer megpróbáltam megebédelni a kalóriatáblázat szerint. Az előírt ebéd felét (!) sem bírtam magamba tuszkolni, annyira laktató volt. MINDENKI EGYEDI, emiatt jobb ha elfelejted a hülye kalóriákat és inkább alakformálásban gondolkozol. Vagyis a tested "kritikus" pontjainak átformálásán. Én speciel a mérlegen álldigálást sem javaslom de kinek mi esik jól...
2014. jan. 17. 23:58
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A formálásra például miket javasolnál?Mert én guggolok,kitörésezek,törzsforgatást csinálok,hasra is dolgozok és felsőtestre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!