Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zoldsegeket nem lehet...

A zoldsegeket nem lehet valamivel kivaltani?

Figyelt kérdés

Bab, lencse, karfiol, borso, kukorica, krumpli. Ennyi zoldseget tudok megenni.. 2 honapja probalom megszeretni oket, naponta probalgatok uj zöldségeket, uj elkeszitesi modokat, de nem izlenek. Egyszeruen kiskorom ota utalom oket...

Tudom, hogy nagyon egeszsegtelen, de mar nem tudok mit csinalni. Tobb eve szenvedek ezzel, de meg a jegsalatat sem tudom megenni, nemhogy a paradicsomot, aminek meg ize is van :(

Nincs valami taplalekkiegeszito, vagy nem is tudom...:(

2014. júl. 29. 21:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ma: zabkasa, gyumolcs, ebedre szejtanos krumplis (na a heti 1 krumplis napomat kifogtad) tejszines egytalkaja, vacsira egy szelet kenyer gabona-majkremmel.

Holnap: tk kenyer sajtkremmel, gombas vadas-szoszos teszta (1 mareknyi teszta) ebedre...

2014. júl. 29. 21:46
 12/28 A kérdező kommentje:

Bableves, lencsefozelek, krumplifozelek, solet, gombabol szinte barmi (gombas lasagne, palacsinta).

Mindent dietasan keszitek.

2014. júl. 29. 21:48
 13/28 anonim ***** válasza:

Ezek elég szénhidrátdús ételek, gyakorlatilag lehetetlen diétásan készíteni. A fehérjebeviteled kevés, szinte csak növényi fehérje (ami általában nem teljes). A zöldségek nem igazán helyettesíthetők, ahogy az állati fehérjék is csak nehezen.

Kérdés, hogy a zöldséget pszichés okból hányod ki, vagy valóban orvosi probléma van mögötte?

Ha táplálékkiegészítőt kéne ajánlanom, én ilyen táplálkozás mellé ajánlanék valami jó minőségű fehérjekészítményt, és egy multivitamint.

2014. júl. 29. 21:54
 14/28 A kérdező kommentje:

Vegan vagyok.

Miert etkezem szenhidratdusan? A holnapi napomba mi lesz az a sok szenhidrat? Es a maiban mi volt?

2014. júl. 29. 22:07
 15/28 anonim ***** válasza:

Májkrém, sajtkrém-vegán vagy???

Zabkása reggelivel, dióval mogyoróval stb, teljes kiőrlésű kenyér humusszal, párolt gombával

rizst, kölest is ehetnél hozzá párolt karfiol, sült tofu, gombapörkölt stb

durum tészta hozzá zöldborsós-gombás ragu

próbáld ki pl hogy a rizshez keversz egy kis répát vagy zöldbabot

2014. júl. 29. 22:19
 16/28 anonim ***** válasza:
Bab, lencse, krumpli, zab, gyümölcs... Mindegyik fő tápanyaga a szénhidrát. A fele táplálékot kilövöd a vegán diétával, a másik felét a zöldségek utálatával. Így nehéz jól étkezni.
2014. júl. 29. 22:22
 17/28 A kérdező kommentje:

Ezeket mind fogyasztom:)

Olajos magvakat naponta

2014. júl. 29. 22:23
 18/28 A kérdező kommentje:

78%-os, es az miert szenhidratdus etkezes, ha a 7 napbol max 3 ilyen? Nem ertelek....

De inkabb eszek szenhidratot, mint feherjet. Tudtatok, hogy a rakos sejteket a sok feherje taplalja?

2014. júl. 29. 22:25
 19/28 A kérdező kommentje:
Amugy 2x gyorsabban fogyok ezzel az etrenddel, mint anno a szinten 1200 kalorias, de csirkemelles etrenddel... Es nem izombol fogyok, hetente meretek testzsirszazalekot..
2014. júl. 29. 22:27
 20/28 anonim ***** válasza:

A szénhidrát is táplálja a rákot. Sőt, ha hiszek a tudósoknak, akkor minden táplálja a rákot, mindentől rákosok és szívbetegek leszünk. Ha elvagy ezen a kaján, és jó az egészséged, akkor csináld, de nekem elég egyoldalúnak tűnik ez hosszútávon.

A fehérje a test építőköve. Lehet, hogy nem kell belőle napi fél kilót enni, de van egy minimum értéke, amit be kell vinni. A zöldségeknél figyelni kell rá, hogy általában egy féle zöldség nem tartalmazza az összes aminosavat. Ezért nem mindegy, hogy milyen kombinációban eszed a zöldségeket. Ha erre odafigyelsz, az olajos magokból ott a zsír, a szénhidrát adott, akkor akár még működhet is. Mikrotápanyagok terén nem tudom mi a helyzet, de léteznek vegánoknak is megfelelő vitaminkészítmények, én arra azért beruháznék.

2014. júl. 29. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!