Koplalással mennyit lehet fogyni négy nap alatt?
ha csak simán fogyni akarsz mert kövér vagy, akkor ez a koplalásos dolog alapbólé hülyeség, ez az egyik, a másik meg, hogy ez a 4 nap alatt még nagyobb baromság.
egyél kevesebbet, kevesebb édességet és mozogj sokat, ez a recept. ennyi. csak betartani nehéz.
nekem nem nagyon megy sajna, igaz nem vagyok gömbőc, csak van egy kis pocakom:) de majd egyszer:)
Úgy ne fogyj, mert nem lesz visszaút... mert 4napos koplalás semmit nem ér, amint elkezdesz enni ugyanúgy ahogy előtte, már vissza is híztad mindet. Egész életedben meg ne csináld... Torna, kevesebb kaja, süti, csoki, szénhidrátban gazdag kajákat kerüld és ennyi. A futás nagyon hasznos még...
Amúgy hány kg és cm vagy?
Mert béna vagy, és fogalmad nincs semmiről, lusta vagy utánanézni, és elolvasni néhány könyvet a helyes táplálkozásról!
Kérdésedre a válasz, 5,784 kg-ot fogsz fogyni pontosan!
Ám szerintem is nagy marhaság, mert ahogy már írták elöttem is utána ennek a kg.d nak minden bizonnyal a dupláját vennéd magadra!!!!!!!!!!!!!
Ám csak hanyagold az édességet, több gyümölcs meg saláta meg egyél rendszeresen és kevesebbet és ennyi az egész ... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!