Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szőlőcukor mennyire egészség...

A szőlőcukor mennyire egészségtelen / hizlaló?

Figyelt kérdés
egy diéta mellett mennyire rossz ilyet nassolgatni? (napi 3-4 szemet) ?
2014. júl. 28. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
vegyél inkább édesítőszert a boltban ízre ugyanúgy édes és nem is olyan drága de a diéta nem sokat ér, ha 3-4 ilyet eszel, inkább ennél meg egy kehely fagyit, ugyanott vagy
2014. júl. 28. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan felszívódik, ráadásul nem is olyan édes. A gyümölcscukorból kevesebb kell, mert édesebb, és jóval lassabb a felszívódása is.
2014. júl. 28. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
25%

Első te hülye vagy. Az edesítőszer kapásból levágja a vércukorszintet és farkaséhes lesz. Az aztán már nagyon jó diéta alatt...

3-4 suemet úgy kel időzíteni, hoyg mozgás előtt vagy közben szopogasd, sé akkor az izom hazsnálja fel. De amúgy se ekkora mennyiség fog betenni, mivelhogy itt összesen vagy 100kcaél-ról beszélünk, de még egy zacskó is csak durván 400kcal.

2014. júl. 28. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nassolni szeretnél, egyél diót, mogyorót, almát cseresznyét vagy étcsokit 70% feletti kakaótartalommal.
2014. júl. 28. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
folyamatosan mozgok is diéta mellett, de megkívánom a szőlőcukrot :D
2014. júl. 28. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Most ez vicc.? 3-4 szem szőlőcukor :D na nehh az semmi. A falat kaparom az ilyen bugyuta kérdésektől :)
2014. júl. 28. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 2 hete kezdem el egészségesen enni és rendszeresen edzeni. Imádom a szőlőcukrot. Lemondtam a chipsekről, snackekről, kekszekről stb.-ről. Viszont a szőlőcukorról nem fogok. Nem tudok. Meg nem is akarok. Tudom magamról, korábban már tapasztaltam, hogyha mindenről lemondok, ami picit is rossz, akkor egy hirtelen pillanatban elgyengülök, nem bírom tovább és feladom. Bezabálok, mint állat, és nem ám mondjuk 2-3 szem szőlőcukrot eszek, vagy 2-3 db chipset, hanem egy csomaggal, vagy többet.

Egyébként pedig a szőlőcukor kis mértékben nem káros. Na meg, ha pl. nem este eszed, hanem mondjuk napközben, akkor még fel is használod. Mondjuk ha pl. sok a munka, vagy stresszes a munka, valami galiba van, és munkaidőben megeszel 3-4 szem szőlőcukrot, jobban fogod érezni magad, mert ettől jobban érzed magad. Szereted. Jót tesz neked. És hazafelé le is mozgod, már ha nem autóval mész, hanem gyalog, biciklivel.

2014. júl. 28. 19:44
 8/10 Lipton. ***** válasza:
100%

A szőlőcukor csak edzés után kell, olyan edzés után ami kiüríti az izom szénhidrát raktárait, ami megterhelő pl: egy súlyzós edzés.

Mit sportolsz? Mert ha olyat sportolsz edzés után bekaphatsz párat, bár diéta idején én nem ennék gyors ch-t, még edzés után sem, főleg akkor nem ha nagyon zsíros lennék.

2014. júl. 28. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szőlőcukor után sokkal gyorsabban esik le a vércukor szint mint normál cukor után. Akkor miért jobb?
2014. júl. 28. 22:00
 10/10 Osynho ***** válasza:
Mert gyorsabban visszatölti a glikogén raktárakat. Nem kell megvárni, hogy leessen a vércukorszint, hanem enni kell rendesen. :)
2014. júl. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!