Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészségtelen, ha nem vacsorázok?

Egészségtelen, ha nem vacsorázok?

Figyelt kérdés
Nyáron a nagy meleg miatt jóval kevesebbet tudok mozogni, meg iskola sincs, ami naponta minimum 2x20 perc séta. Persze tornáznék napi 1,5 órát, de azon kívül tényleg nem sokat csinálnék, és félek, hogy így túl sok a napi 3 étkezés...

2014. máj. 27. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Egészségtelen, nem koplalni kell.
2014. máj. 27. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem sok. Sőt, napi 4-5x kell. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden étkezésnek 1kg oldalasból, sültkrumpliból kecsappal kell állnia.

Minél kevesebbet eszel, annál jobban fogsz hízni a későbbiekben..

Bár itt nem derült ki, hogy mit akarsz magaddal csinálni.

Hogy egészségtelen e... ha éhes vagy, és direkt kihagyod, hogy fogyj, akkor igen, egészségtelen ha nem vacsorázol semmit.

2014. máj. 27. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Napi 3 étkezés sok? Én sokkot kapok az ilyen kérdésektől, napi 5x étkezem.

Nagyon egészségtelen ha nem vacsorázol, ha eszel is, a tested akkor is kb 8 órán keresztül "éhezik". Ha nem vacsorázol akkor tovább.

2014. máj. 27. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Napi 3 étkezés nem sok. Egyrészt az a kis séta nem sokat éget, másrészt napi 3 étkezéssel még koplalni is tudsz, az nem ételmennyiség, hogy 3 :D

A testemet ilyen ócska trükkökkel nem lehetne átrázni, nulla probléma számára addig mardosó éhségjeleket adni, amíg az adott étkezésre nem kap 1500 kalóriát... Bár ez az előző 24 óra bevitelén túl az étel összetételén is múlik.

Ha éhes vagy este (ami valószínű), természetesen egyél. Az indoklásod nem jó. Ha csak simán kihagynád a vacsorát, mert Neked az nem kell, szavam se lenne. A párom csinált olyat, hogy felkelt délután 4-kor, evett valamit, bement dolgozni, 7-kor újra evett, utána másnap délutánig nem, mert nem éjszakai evő, akkor se, ha 12 órás éjszakai műszakban dolgozik. Nekem 12-15 órás az ideális éjszakai miniböjtöm, sokaknak pedig rövidebb. Szerintem ne akarjuk felülírni a testünk által diktált ritmust, ha az nem valami egyértelműen rossz szokás...

Most látom csak, napi másfél óra torna? Hoppá, ha ennyit mozognék, nem is foglalkoznék azzal, mikor mennyit eszem (attól még lehet, hogy másnak kell, persze)... Napi 2 óra séta, amit én nyomok rendes napjaimon, na az a nem sok, bár valami. Bár nem tudom, milyen intenzív a torna, de a sétát könnyű überelni, akkor is, ha van egy kis szintemelkedés.

2014. máj. 27. 16:36
 5/5 anonim válasza:
Szia kérdező! Én reggelizem, tízóraizom, ebédelek (rendesen leves+második),és max.könnyű uzsonna, aztán kihagyom a vacsit teljes egészében.Még egy vajas kenyeret sem, csak víz reggelig. Az ebédet vagy az uzsonnát van, amikor du. 15:00-ra igazítom. A következő étkezésem a másnap reggeli. Vicces, de nekem működik. Szinte mindent ugyanúgy eszem-iszom, csak az estét hagyom ki. Kb. 2 hét mire megszokod az éhes gyomorral való elalvást, de aztán kissé összeszűkül a gyomor, és beindul a fogyás. Én a nadrágjaimon és az ismerőseim elmondásán tapasztaltam az eredményt. Kitartó, lassú, de biztos fogyás. (Ja, és az is jó, ha hetente méred magad,sokat segít!)
2015. máj. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!