Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 Hónap alatt mit csináljak,...

1 Hónap alatt mit csináljak, hogy lemenjen 10 kiló?

Figyelt kérdés

12 Éves vagyok és 72 kg. Ez már nagyon zavar engem!

Persze, nem annyira látszik meg, csak a derekamon. Mit tornázzak, mit egyek, mit igyak? Milyen tornát ajánlotok. Most a nyáron jött fel. HELP!

2014. júl. 27. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10. Ha nem zsírból szeretnéd azt a 10kilót, akkor persze, hogy összejöhet elméletileg.
2014. júl. 27. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:
12 éves gyereknek nem kéne fehérjediétát ajánlgatni, meg elhitetni vele, hogy 10 kg-ot le tud fogyni egy hónap alatt!! legyen már eszed!
2014. júl. 27. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
A fehérjediéta legalább használna. Hanyagolom inkább a sablonos válaszokat, amikkel Ő sajnos nem tud kezdeni semmit. Ezzel tudna. Ugyan már ez a diéta nem azt jelenti, hogy meghal éhen. Sokan vannak, akik így élnek, akik nem diétának veszik, mégsincs bajuk. Tehát ez a dieta miért lenne rossz? Mert esetleg fogyna valamit, vagy talán elérne valamit? Ennyire kárörvendőek lennétek? Ha nem is csinalja azt, amit ajánlottam, akkor egy másikat fog. Ennyi az egész. Én szurkolok neki, akármilyen módszerrel is próbálkozik.
2014. júl. 27. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én 37 éves vagyok és amit te fehérjediétának hívsz, az nekem az étrendem - és én írtam azt, hogy ne ajánlgass ilyet egy 12 éves gyereknek!

1) nem fog tőle 10 kg-ot fogyni egy hónap alatt, hiába ajánlgatod

2) 12 éves gyerek, ha akarna sem tudna úgy étkezni, ahogy akar, max annyi döntése van a napi kajájában, hogy nem eszik (ezt ugye nem kellene) vagy kevesebb nasit eszik és nem iszik cukros vackokat, csak vizet

3) 12 évesen nem kellene fehérjediétán éljen mivel, ha nem tudja jól csinálni, akkor kinyírja a veséjét és az ízületeit

4) 12 évesen (később sem egészséges) nagyon nagy tömegtől megszabadulni rövid idő alatt - mivel fejlődő szervezetről van szó

2014. júl. 27. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól még nem rossz. Mert nem azt mondtam, hogy szart egyen, hanem ételt.
2014. júl. 28. 01:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves erőszakos válaszolgató nem cél egy gyereknél 8sem) hogy elveszítse az izmait márpedig egy hónap alatt zsírból lehetetlen 10 kilót fogyni. Ha nem zsírból fogy ott a yoyo pluszban kinyírja a szervezetét pluszban úgy fog kinézni a teste, mint egy adag puding. Térjél már észhez.
2014. aug. 4. 17:00
 17/17 anonim válasza:
Mennyit sikerült?
2014. aug. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!