Lányok, akik megbírják állni, hogy ne egyenek csokit, tésztát, stb.! Hogyan csináljátok?
Egészséged nassolni valót sütök, ha nagyon rám tör az érzés, de 90%-ban agyban dől el. Komolyan erős és egészséges akarok lenni, nem akarok plötyi és narancsbőrös combot/feneket, ez eléggé motivál.
Meg amúgy a "clean eating" hatására nagyon átalakult az ízlésem is az elmúlt egy évben, egészen más dolgokat kívánok (cukrot pl. sosem).
Nekem könnyű volt, mert nem szeretem a csokit, de az étcsokit viszont néha-néha megkívánom, az meg egészséges(ebb).
Jól írta az egyik válaszoló, fejben dől el. Ha valami édességet kívánsz, egyél gyümölcsöt. Heti egyszer a csoki sem káros, ahogy a tésztafélékre is szüksége van a szervezetednek, csak mértékkel. Nyilván heti egyszer-kétszer ehetsz tésztát, meg csokit is. Én a tésztáról úgy szoktattam le magam, hogy mindig csökkentettem az adagot/napot.
Ez csak példa, de hasonlóan csináltam:
első héten ettem annyi tésztát amennyit szoktam. (hétfőn-csütörtökön-vasárnap / 2 tányérral)
Második héten h-cs-v/ 1,5 tányérral
Harmadik héten h-cs-v/ 1 tányérral
Negyedik héten h-v / 1-1 tányérral
Ötödik héten már nem annyira kívántam, így azóta csak heti egyszer eszem. Hosszadalmas folyamat volt, de megérte.
Nekem egyszerű, mert egyiket sem szeretem.:D
Ha csokit akarsz, válassz minimum 70%-osat, akkor az már nem olyan rossz, még egészségesnek is tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!