Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, akik megbírják állni,...

Lányok, akik megbírják állni, hogy ne egyenek csokit, tésztát, stb.! Hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Tudom, akaraterõ kérdése az egész. De mégis, van valami bevált módszeretek azellen, hogy kísértésbe essetek?

2014. júl. 27. 14:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
El kell donteni: csoki/teszta/suti vagy feszes has. Egyutt a ketto nehezen megy. Egyebkent meg az ember csak addig kivanja ezeket a gyorsan felszivodo szenhidratokat, amig fugg tole. Ha leszoksz rola, akkor mar nem lesz kihivas. Kb. 2-3 het alacsony szenhidratfogasztas utan el lehet jutni arra a szinte, ahol mar nem akarsz tesztat enni, inkabb tobb es tobb zoldseget. Ez a 2-3 het igen kivan akaraterot. Ha nincs eleg akaraderod, akkor orokke hajas maradsz. El kell hatarozni, melyik a fontosabb...
2014. júl. 27. 15:05
 2/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseged, igazad van! :)
2014. júl. 27. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:

Egészséged nassolni valót sütök, ha nagyon rám tör az érzés, de 90%-ban agyban dől el. Komolyan erős és egészséges akarok lenni, nem akarok plötyi és narancsbőrös combot/feneket, ez eléggé motivál.

Meg amúgy a "clean eating" hatására nagyon átalakult az ízlésem is az elmúlt egy évben, egészen más dolgokat kívánok (cukrot pl. sosem).

2014. júl. 27. 15:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja, második vagyok: ma az alsó két kocka is felsejlett a hasamon :) :) Ez nagyon durván motivál engem, mert mindig is lapos hasam volt, feszes és kockás viszont csak azután lett, hogy a szar kajákkal felhagytam teljesen.
2014. júl. 27. 15:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! :) Holnap kezdem is a dietat. ;)
2014. júl. 27. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Egy pár hét után hozzászokik a szervezet, már nem is fogod kívánni és sokkal könnyebb megállni.
2014. júl. 27. 16:51
 7/17 anonim válasza:
Úgy nem lehet valamit elkezdeni, hogy holnap, mert holnap mindig van egy újabb holnap. Csak MOST van! Hidd el, könnyebb lesz, mint gondolnád, csak az eleje nehéz. Én 1 hét alatt megszoktam. Nekem tetszett is, hogy különbözök a többiektől. :)
2014. júl. 27. 16:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem könnyű volt, mert nem szeretem a csokit, de az étcsokit viszont néha-néha megkívánom, az meg egészséges(ebb).

Jól írta az egyik válaszoló, fejben dől el. Ha valami édességet kívánsz, egyél gyümölcsöt. Heti egyszer a csoki sem káros, ahogy a tésztafélékre is szüksége van a szervezetednek, csak mértékkel. Nyilván heti egyszer-kétszer ehetsz tésztát, meg csokit is. Én a tésztáról úgy szoktattam le magam, hogy mindig csökkentettem az adagot/napot.

Ez csak példa, de hasonlóan csináltam:

első héten ettem annyi tésztát amennyit szoktam. (hétfőn-csütörtökön-vasárnap / 2 tányérral)

Második héten h-cs-v/ 1,5 tányérral

Harmadik héten h-cs-v/ 1 tányérral

Negyedik héten h-v / 1-1 tányérral

Ötödik héten már nem annyira kívántam, így azóta csak heti egyszer eszem. Hosszadalmas folyamat volt, de megérte.

2014. júl. 27. 17:49
 9/17 anonim válasza:
Nagymamáméknál régen a péntek tésztanap volt.
2014. júl. 27. 18:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerű, mert egyiket sem szeretem.:D

Ha csokit akarsz, válassz minimum 70%-osat, akkor az már nem olyan rossz, még egészségesnek is tekinthető.

2014. júl. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!