Ha kb.2200 kcal-t ettem (sok) es 3000 kcal-t egettem (ez is sok), akkor az meg belefer a fogyasba?
29/N/165/60
Sokat sportoltam ma, de sokat is ettem, nem tudom, hogy ez igy rendben van-e. Feherje kb. 200 gramm, szenhidrat kb. 130 gramm, zsir kb. 90 gramm.
Ehetek ilyen sokat, ha sokat mozgok, vagy legkozelebb probaljam egy kicsit visszafogni az etkezeseket?
Remélem tisztában vagys vele ,hogy egy 60-70% teljesítmény mellett 20 percket bringázni / futni kb 150kcal.Esélytelen ,hogy te me 3kkcalt elégettél.
Egyébként csak ,hogy megvilágosodj: Van egy kalória szint ami a súlyod szintentartásáhzo szükséges (erre vannak számítási módszerek) legyen most ez 2500.
Ha 100 kcal al kevesebbet eszel ( ami kb egy joghurt) + fél órát sétálsz már akkor is fogyni fogsz hosszútávon.
Aki fogyni szeretne alapból hónapokban gondolkodjon,amit meg itt olvasol ,hogy koplalnak meg ilyen olyan diéta az mind hülyeség.Persze egészségesen étkezz.Írhatnék még oldalakat de egyszerűbb ha átmész a sport mozgás rovatba.Ott legalább nem a nőklapjával a kezükben okoskodnak az idióták.
De igen, lehet:
1800 kcal alapjarat energiaegetes
350 kcal fel ora futas
720 kcal 2 ora biciklizes
350 kcal egy ora kardio torna
Most komolyan, mi olyan hihetetlen abban, hogy ezt megcsinaltam? Nem a fotelben ulve akarok fogyni es vannak napok, amikor sokat sportolok, van, amikor normalis mertekben 1-2 orat csak es vannak pihenonapjaim.
Jo lenne, ha a kerdesre valaszolna valaki, nem csak az allitasaimat vonna ketsegbe...
Milyen 1800 kcal alap eniergiaégetés , ezt honnan veszed ?
Azt már nem is említem ,hogy a többi érték is teljesen irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!