Segítség! Nagyon leszeretnék fogyni! Van valakinek ötlete? (Többi lent)
A kaja ügybe nem tudok segíteni!
Tornázz Rubint Rékára
Én 20 évesen vagyok 166/61 :) Én is le szeretnék adni olyan 4-5 kilót kb. A hulahopp 10 percig egyenlő a nullával, arra jó, hogy kicsit megmozgasd magad, de fogyni nem fogsz tőle. A kocogás nem rossz, de amint egy illetőtől hallottam nemrég, "30 perc után serceg a zsír", tehát 20 perc alatt nem nagyon indul be a zsírégetés. Biciklizni szeretsz? Én most abba szerettem bele. Minden reggel eljárok, kb. egy órát szoktam tekerni a környéken. Vagy valami alakformáló tréninget próbálj meg, habár a kardio edzés (futás, kerékpár, taposógép...) a leghatásosabb.
Plusz egy személyes tapasztalat, a Callanetics csodákra képes, nézz utána. Kilóban szinte semmit nem fogysz tőle, de gyönyörűen formálja az alakot és javítja a tartást.
Étkezésben hiányolom nálad a zöldséget. Kellene minden nap. Én szoktam csinálni egy nagyon finom salátát, az alapja jégsaláta, paradicsom, uborka, öntetnek citromlé, olívaolaj, egy kis só és oregánó, és innentől csak a fantáziád szab határt. Lehet bele tenni olívabogyót, salátasajtot, sonkát, csirkemell-csíkokat, tonhalat vagy amit szeretnél. Nagyon finom.
Hajrá, sikerülni fog :)
na hát az utolsóra ne hallgass :D viccnek is rossz :D
Arra nem gondoltál, hogy elkezdj valamit RENDSZERESEN sportolni? Azzal pillanatok alatt ha nem is, de pár hónap múlva te lennél a suli egyik legjobb csaja. :) Évek múlva meg óh bomba lennél.
Pl. tánc, kosárlabda, harcművészetek, úszás, stb... biztos beletudnál valamibe szeretni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!