Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Két napig eléggé szarul ettem.
Tegnap este fél 10 körül sültkrumplit.
Ma pedig gyrost,de nagyon sokat és nagyon szarul érzem magam,de semmi nem motivál arra,hogy másképp egyek/sportoljak. De nagyon rosszul érzem magam.
Mit tegyek?:(
Keresel egy képet valakiről, kiteszed a falra jól látható helyre. Aztán elhatározod hogy akkor is ilyen alakom lesz. Holnaptól már kezdhetsz is edzeni de előtte azért olvasd el "A sárga kapszula" c. könyvet. A lényeg hogy tartsd a célon a szemed és addig csináld a dolgokat amíg eléred :)
Az önsajnálatot meg fejezd be :)
Sok sikert.!
Ne nyavalyogj, hanem egyél normális kaját mostantól. Két nap alatt nem tettél tönkre semmit.
A gyros egyébként nem annyira gáz, főleg ha vékony tortilla tésztában van. Főleg zöldség és hús, csak a szószok összetétele bizonytalan, ezért jobb, ha magadnak készíted el. A sültkrumpli szemét kaja, azt azért igyekezz kerülni.
Először is: Mély levegőt.
Utána. Egy pohát vizet.
És végül. Megnyugodni.
Lelkiismeretfurdalás a táplálkozás miatt? Felesleges.
Motiváció kell? Motiváljon rá, hogy legyen jó a közérzeted, ne legyen lelkiismeret furdalásod (bár ez nem a táplálkozástól függ hanem az illető józanságától. Mindenki emlékszik "túlevéses" napokra. Így a normális! Lelkiismeretfurdalásod viszont SOHA a jóége ne legyen!!!)
Motiváljon a cél, és nyugtasd meg magad. Ezt, tedd.
Ha szügséged van arra, hogy összeírjak mintanapokat privátban elérhető vagyok.
Nem önsajnáltatásként akartam ki írni,szóval bocsánat,ha annak hangzott.
Egyébként A sárga kapszula c könyvet tegnap töltöttem le, a gyros meg itthon készült volt.
Köszönöm a válaszokat!:)
A szószok is itthon készültek voltak:)
Köszönöm a válaszokat,most már megnyugodtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!