Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Két napig eléggé szarul ettem.

Tegnap este fél 10 körül sültkrumplit.

Ma pedig gyrost,de nagyon sokat és nagyon szarul érzem magam,de semmi nem motivál arra,hogy másképp egyek/sportoljak. De nagyon rosszul érzem magam.

Mit tegyek?:(

2014. júl. 18. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Keresel egy képet valakiről, kiteszed a falra jól látható helyre. Aztán elhatározod hogy akkor is ilyen alakom lesz. Holnaptól már kezdhetsz is edzeni de előtte azért olvasd el "A sárga kapszula" c. könyvet. A lényeg hogy tartsd a célon a szemed és addig csináld a dolgokat amíg eléred :)

Az önsajnálatot meg fejezd be :)

Sok sikert.!

2014. júl. 18. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne nyavalyogj, hanem egyél normális kaját mostantól. Két nap alatt nem tettél tönkre semmit.

A gyros egyébként nem annyira gáz, főleg ha vékony tortilla tésztában van. Főleg zöldség és hús, csak a szószok összetétele bizonytalan, ezért jobb, ha magadnak készíted el. A sültkrumpli szemét kaja, azt azért igyekezz kerülni.

2014. júl. 18. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is: Mély levegőt.

Utána. Egy pohát vizet.

És végül. Megnyugodni.

Lelkiismeretfurdalás a táplálkozás miatt? Felesleges.

Motiváció kell? Motiváljon rá, hogy legyen jó a közérzeted, ne legyen lelkiismeret furdalásod (bár ez nem a táplálkozástól függ hanem az illető józanságától. Mindenki emlékszik "túlevéses" napokra. Így a normális! Lelkiismeretfurdalásod viszont SOHA a jóége ne legyen!!!)

Motiváljon a cél, és nyugtasd meg magad. Ezt, tedd.

Ha szügséged van arra, hogy összeírjak mintanapokat privátban elérhető vagyok.

2014. júl. 18. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Két nap még nem a világ! Ne keseredj el, hanem folytasd tovább a sportot, helyes táplálkozást. Azt írtad, nincs motivációd, márpedig aki keres, az talál. Gondold át (és akár írj is egy listát), hogy miért érdemes folytatnod. Nekem is van ilyen listám, és amikor fáradtnak érzem magam, vagy nincs annyira kedvem edzeni, végigolvasom, és már megyek is tornázni. :) (Nekem pl. olyanok vannak rajta, hogy jobban érzed magad, jobban nézel ki, egészségesebb vagy, többet bírsz fizikailag stb.)
2014. júl. 18. 23:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem önsajnáltatásként akartam ki írni,szóval bocsánat,ha annak hangzott.

Egyébként A sárga kapszula c könyvet tegnap töltöttem le, a gyros meg itthon készült volt.

Köszönöm a válaszokat!:)

2014. júl. 19. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
No hát az otthoni gyros miatt nem kell annyira aggódni, ha odafigyelsz minimálisan az összetételére, pl. nem bolti szószokat tolsz rá, vagy legalábbis nem olyat, amiben hozzáadott cukor van. Ha nem ügyelnék a gluténmentességre, én is tolnám. A diéta elején párszor csináltam, rohadt finom volt, és simán belefért a diétába.
2014. júl. 19. 00:25
 7/7 A kérdező kommentje:

A szószok is itthon készültek voltak:)

Köszönöm a válaszokat,most már megnyugodtam.:)

2014. júl. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!