Valaki összeállítana egy étrendet?
Figyelt kérdés
Sziasztok valaki aki már több éve komolyan edz és profi jártas a dologban és az étkezésben az edzés mellett össze tudna állítani nekem egy étrendet hogy mikor mit egyek az edzés mellé? Nem rég kezdtem el de sajnos az étkezéssel gondban vagyok hogy mikor mit lehet. Köszi előre is.2014. júl. 18. 13:46
1/5 anonim válasza:
Töltsd le "A sárga kapszula" c. könyvet abban minden benne van. Meg így nehéz hogy nem írsz se súlyt se magasságot így nem lehet pontosan megmondani.
Nagy vonalakban testsúlykilogrammonként 2gramm fehérje és 2 gramm szénhidrát és sok párolt zöldség napi 6 étkezésre lebontva, 3 liter víz.
Fehérje: hús, tojás, tejsavó
Szénhidrát: rizs, durum tszta, t.k kenyér
Heti 3x edzés, mindent átmozgató, mell, hát, váll, kar, has, láb 3x12 de ez így kevés amit leírtam, vázlat.
2/5 VWXYZZS válasza:
Persze, 20 ezerért simán összeírok neked egyet. Ha gondolod ki is nyomtatom és elküldöm postán :D
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm! Valaki még letudná írni hogy mennyi az ajánlott bevitel fehérjékből szénhidrátból stb.?
2014. júl. 18. 16:39
4/5 Lipton. válasza:
Személyre szabott étrendekért általában pénzt szoktam kérni.
De amugy szálkásítani, vagy tömeget növelni akarsz?
5/5 Lipton. válasza:
Magadnak is tudsz étrendet összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!