Összeállítana nekem valaki egy étrendet a következő alapanyagokból?
Amik számításba jöhetnek:
zabpehely, gyümölcsök, olajos magvak, joghurt, hal (leginkább konzerv), zöldségek, rizs, krumpli, teljes kiörlésű gabona, tojás.
Kimaradt:
176 cm és 73 kg vagyok, lány.
Már sikerült 10 kilótól megszabadulnom január óta, úgy, hogy kevesebbet ettem és sokat bicajoztam, sétáltam, kirándultam.
Nem szeretném abbahagyni most, hogy már többen is megjegyezték, hogy látszik a fogyás és sokkal csinosabb vagyok.
Mint ahogyan látszik, nem vet fel a pénz, ezeket az ételeket szeretem és engedhetem meg magamnak, bár ezek közül a hal és az olajos magvak nem is annyira olcsók.
Szóval arra gondoltam, hogy most már ideje lenne valami komolyabb étrendet követni a minél szebb eredmény érdekében. SEGÍTENÉTEK?
Én a konzerv hal helyett 1 szelet csirkemellet vennék egy darab 300 ft körül van attól függ mekkora
Deee
R: zabkása gyümölcsökkel
T: joghurt / gyümi
R: hal/csirkemell párolt zöldséggel vagy rizzsel esetleg vegyesen
U: gyümölcs vagy/és magvak
V: főtt tojás zöldséggel
reggeli
zabkása olajos maggal, gyümölccsel és joghurttal
tojásrántotta 1sz tk kenyér
főtt tojás, zöldségek és 1sz barnakenyér
tonhalkonzerv 1sz tk kenyér, zöldségek
tojáskrém 1sz tk kenyér és zöldség
tízórai
gyümölcs
olajos magvak és joghurt
ebéd
zöldségleves, rizsleves, tojásleves, joghurtos krumplikrémleves
spenótfőzelék főtt tojással
krumpli főve, tojás főve és sóskamártás
rizs zöldségekkel és tonhal
tojásos rizs és saláta
krumplifőzelék főtt tojással
vacsora gyümölcs joghurttal, főtt tojás zöldségekkel, tojáskrém paprikába töltve, rántotta, halkonzerv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!