Ez igy mennyire hatasos? Illetve mennyi ido utan lenne valami eredmenye?
10kg-t szeretnek lefogyni.
minden nap edzek masfel orat, es utana megyek meg bicozni kb 20km-t, es meg jarok a kutyammal egy nap 3x 1orat setalni.
semmi edesseget/cukros dolgot nem eszek, viszont rengeteg gyumolcsot. reggelire altalaba eszek 1 vagy 2db tojast, ebedre parolt csirkemellet szoktam enni parolt zoldseggel (repa meg borso) vagy neha rizst eszek hozza, meg neha eszek meg spenotot. inni csak vizet iszok.
ez egy nap kb 60g szenhidrat
ha ez nem jo ahogy csinalom, akkor kerlek segitsetek :/
180cm/69kg/17L
Hú de ráérsz. :)
Ha rengeteg gyümölcsöt eszel, akkor kizárt dolog, hogy egy nap csak 60 g szénhidrátot eszel. Vagy a rengeteg nálad mást jelent. A répával és a borsóval is számolsz? Azokban is sok a szénhidrát. Ezekkel óvatosan kell bánni diéta alatt.
Te se vagy normális az biztos, persze majd 60g szénhidráttal és szinte nulla fehérjével, kibírsz ennyi edzést meg 20km bicaj. Végelgyengülésbe fogsz meghalni depresszióba könnyek közt.
A fehérjét emeld meg 120 grammra a szénhidrátot minimum 130-ra ha élni akarsz ennyi edzés után is. Párolt zöldség, csirkemell, tojás nagyon rendben van. napi 5-6 étkezés, 3 liter tisztított víz.
Ha már sétálsz azt napi 1 órát de azt folyamatosan megállás nélkül.
mivel en regebben havonta megettem 1-2almat, ezert ez nekem rengeteg: 2banan, 4-5oszibarack, meg 2alma. ugyhogy ez nekem most rengeteg :D
amugy koszonom a valaszokat:)
amugy vizet azt min. 2l iszok naponta :) de inkabb 3l
ez most pont 98.4g szenhidrat.de van amikor banant egyaltalan nem eszek
Ez a 98.4g ch pillanatok alatt elkopik mint robbanós cukorka a szádban. Arra elég hogy hazahozz 2 szatyor nyalókát a szembelevő kisboltból.
A fruktóz egy gyorsan lebomló szénhidrát hirtelen pezsegsz mint aranyhal a királyvízben utána meg már nem táplálja az izmokat. Amikor edzésre kerül a sor. Mivel fehérjéből is annyit viszel be mint egy hajléktalan, szépen leépíted az izmaidat, a sporthoz energia kell és mivel nincs elég szénhidrát se fehérje először az izom épül le.
Nálad az lenne a cél hogy az izom maradjon mert az adja a formát és a zsírt használja energiaként a szervezeted, de ehhez viszont fehérje kell és lassan felszívódó szénhidrát. Nem pedig a robbanó gyümölcs költeményeid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!