Hogy vegyem rá magam a mozgásra?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy. Az evésem rendben van, sokat is fogytam már, de a mozgásra még mindig nem tudom rávenni magam. Néhányszor elmentem futni, vagy tornáztam itthon, egy rövid ideig edzőterembe is jártam, de semmi nem jött össze.
Mit csinálhatnék? És hogy motiváljam magam a mozgásra?
161/74 17/L
2014. júl. 14. 17:42
1/4 anonim válasza:
Elkezded és csinálod, csakazértis. Majdnem egy éve kezdtem el rendszeresen tornázni, de még indig nincs hozzá kedvem, csak ráerőltetem magam. Pedig nagyon meglátszik, fenekem, mint a kő, vérnyomásos sem esik le, nem zsibbadok el üléskor stb.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Elkezded és csinálod a lényeg hogy valami céllal és rendszerességgel. Én például 3x egy héten edzek, hétfő, szerda péntek. Szerintem fog az menni mert már van tapasztalatod :)
Sok sikert.!
3/4 anonim válasza:
Tuti tipp:
a) elmeséled a srácnak, aki tetszik, hogy edzésre jársz
b) elmeséled annak az ismerősödnek, akit nagyon utálsz, hogy edzőterembe jársz
4/4 anonim válasza:
c) bocsi csak vicceltem, nem is járok sehova :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!