Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi:40perc bicikli+40perc...

Ha napi:40perc bicikli+40perc séta+20perc erősítés+20perc trambulinozás mellé ezt eszem az jó? Fogalmam sincs hogy kell.

Figyelt kérdés

(pl: a trambulinozás gondolom sz@rt se ér (?))

reggeli:egy jó reggelt csomag keksz

tízórai:egy baracból és 2dl tejből készített turmix

ebéd:klasszikus csirke hús sali kombó

uzsi:turmix

vacsi:mozzarellás paradicsom

tudom hogy pl jó reggeltet nem kéne ennem de anyuék nem akarják hogy diétázzak (160/60 lány...de azért 5kg én leakarnék adni) ezért azt tudom enni ami itthon van

tehát a kérdés hogy ennyi mozgással (egy pihenő nap) és ilyen "nem az igazi" kajával letudok e fogyni szerintetek?

Nagyon köszi ha válaszoltok ha lehet minnél többen...

(4 napja csinállom ami nem sok de eddig bírom)

2014. júl. 14. 11:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, főleg neked Lipton, hogy a kezdeti semmit nem érő válasz után, tök sokat segítettél.

Mától így csinálom ahogy mondtátok...

2014. júl. 15. 09:40
 12/16 Lipton. ***** válasza:
Nincs mit, próbálok segíteni. :)
2014. júl. 15. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:

+ ne eddz mindennap 2 naponta vagy 2 napot együtt és 1 nap pihenő főleg ha most kezdted ha kondiznál mellette egy ideje akkor ez maga lenne a pihenés:D

+ reggelire még 3-4 tojás mehet estére meg egy kis 250-300 gramtúró

2014. júl. 16. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:
ja és a reggeli tényleg pocsék mm el is menne de ettől kb csak a fogaid mennek tönkre ink gyümölcs és a tojást tedd ide
2014. júl. 16. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:
ja és igen gümölcsöt max reggelire egyél akk még elmegy napközbe ne nagyon esetleg-2 almát a vitaminok miatt de a dinnyét barackot ink hanyagold.
2014. júl. 16. 21:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem tehát alma és mondjuk a friss málna délelött elmegy?
2014. júl. 17. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!