Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok 1 honap...

Mennyit fogyhatok 1 honap alatt ha ezeket eszem?

Figyelt kérdés

reggelire egy gyumolcs, ebedre meg egy nagy tanyer leves

164 cm es 70kg vagyok most

2014. júl. 13. 01:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Húsfogyasztás visszaszorítását ajánlanám meg minden nap smoothie fogyasztást amit te magad turmixgéppel készítesz el zöldégekből és gyümölcsökből (lehetőleg bio). Itt az egyik receptem: alma, banán, répa (hámozatlanul viszont megmosottan), rukkola vagy spenót levelek, sima saláta levelek, 2 pohár víz hozzá, pár citrom karika (kimagozva, külső rétegét lehámozva), egy nagy kanál zabpehely. Mellé egész nap bőséges vízbevitel (szénsavmentes!), én pl citromos vizet iszom (simán citromkarikákat teszek a vízhez). Na egy ilyen menüvel már sokat tettél az egészségedért, a szépségedért és a méreganyagaid kiürítéséért. Még ajánlanám a bio mazsola (kénmentes!) és biomandula rendszeres fogyasztását és egyébként két tojást is nyugodtan elfogyaszthatsz/nap. A banánnak csodás ereje van, ha jól tudsz angolul akkor ajánlom 'Freelee Banana girl' videóit a youtube-on. Ő high-carb diétán él. Én pedig egy valamivel vegyesebben.
2014. júl. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!