Mennyit fogyhatok 1 honap alatt ha ezeket eszem?
Figyelt kérdés
reggelire egy gyumolcs, ebedre meg egy nagy tanyer leves
164 cm es 70kg vagyok most
2014. júl. 13. 01:13
1/11 anonim válasza:
alultaplalt leszel mindenféle vitaminhianytol, max lemegy 3-4kg de csak viz és béltartalom, zsirt kétlem.
3/11 anonim válasza:
Ez kb egy étkezésre elég..fogyni fogsz valamennyit, aztán állandóan rosszul leszel, szédelegsz, elájulsz. Majd elkezdesz rendesen enni és visszahízol kétszer annyit, mint amennyit leadtál.
4/11 anonim válasza:
Ettõl nem lehet fogyni.
Betegedni, aztán hízni viszont annál inkább.
Arról nem beszélve, hogy ennek úgyis csak az esti "bûnözés" lenne a vége.
5/11 anonim válasza:
Miért gondolják sokan, hogy enni kell valamit ahhoz, hogy fogyjanak ?? Hiszen éppen azért híztak el, mert ettek (sokat) !!
7/11 anonim válasza:
" reggelire egy gyumolcs, ebedre meg egy nagy tanyer leves "
-semmi bajod nem lesz tőle,és még jól is fogod magad érezni,mert nincs kitömve a hasad,
-én több éve ugyanezt játszom,annyi eltéréssel,hogy a reggelim egy főtt tojás,de az ebéd nem több mint egy tányér leves,a vacsora meg nuku,
8/11 anonim válasza:
Sok eszetek van, hogy még támogatjátok is. Altalàban nem attól hízik el valaki, hogy sokat eszik, hanem attól, hogy sok, jellemzòe nagy glikémiás indexű szénhidrátot eszik. Sok túlsúlyos ember valójában alultáplált, ezt minőségi éhezésnek szokták hívni. De felőlem mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja.
9/11 anonim válasza:
Kérdező! Ettől biztos lefogysz! Csak miután abbahagytad ezt az étrendet, dupláját hízod vissza zsírból. (miközben izomból adtál le). Örök éketedre tervezted ezt az életmódot?
10/11 anonim válasza:
165 cm vok és 74 kg indultam most 71 kg ;) amit te csinálsz az koplalás és ezt hagyd abba most ez nm lesz jó így én 60 kg-ból lettem túlsolyos :( napi 5x étkez kis adagokat min. 2 de legjobb 3 L víz és számold a kalóriákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!