Hogyan tudnám leküzdeni, az evés utáni vágyat?
Figyelt kérdés
Sajnos, mikor nem kéne ennem, mert egyszerüen nem vagyok éhes, egyszercsak jön egy roham, hogy húú ennem kell valamit, és azonnal falok mindent amit látok!.... És az a baj, hogy mindez estefelé tör rám ! Aki tudna segíteni, nagyon szépen kérem segítsen! Köszönöm előre is!2010. jan. 7. 19:16
1/12 anonim válasza:
Mit vársz valami csodaszert??? Fogd vissza magad, a felesleges evés pótcselekvés. Ha fegyvert fognának a fejedhez, hogy ha zabálsz pofánlőnek biztos nem ennél... Na ezt magadtól is meg tudod tenni, csak akarni kell.
2/12 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy kövéren a kutyának sem kellesz majd.
3/12 anonim válasza:
Utsó, ez hülyeség:D És sértő, már bocs...
4/12 anonim válasza:
Ilyenkor egyél gyümölcsöt, zöldséget, vagy menj el otthonról sétálni.
Ha lefoglalod magad valamivel, akkor nem gondolsz az evésre.
5/12 anonim válasza:
Nekem volt 6 kiló feleslegem, minden evés előtt megittam egy pohár vizet húzóra. Elfoglalt nemtudom mennyi helyet a hasamban,kevesebbet bírtam enni. De bevált! Egyél rendesen reggelit (müzli zsírszegény tejjel,vagy tojás..stb), tízórait (gyümölcs) ebéd, uzsonna és kevéske vacsora! Azt mondják hülyeség,hogy 6 után ne egyél,de tapasztalatom szerint nem az.A lényeg, hogy egyél de nem mindegy,hogy mit.Rengeteg diétás recept van neten,nézz körül! És kitartás! Ne add fel! Soha ne add fel!
6/12 anonim válasza:
Elég bunkóság az első 2 komi, már bocs...szépen kérdezett a kérdező, ti meg igy válaszoltok...
Az a lényeg tényleg, hogy tereld el valahogy a figyelmed az evésről. Ülj le a gép elé, vagy nézz TV-t, beszélgess vkivel, olvass egy könyvet stb. Vagy próbáld ki azt, hogy felére csökkented minden adagodat, és akkor már egy idő után a kevesebbhez fog hozzászokni a szervezetedhez, és nem fogsz bírni sokat enni ;)
Sok sikert és Kitartás!!! :)
Nóri ;)
7/12 A kérdező kommentje:
:) Úgylátom, az első 2 kommentár írónak nem tanítottak jómodort, ám azt ajánlom, hogy ezt még be lehet pótolni, hajrá ;) A többieknek pedig nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsokat :)
2010. jan. 7. 20:36
8/12 anonim válasza:
Szia, szerintem a legjobb a nyers sárgarépa, karalábé mert nagyon kevés benne a kalória, jó sokáig tart amíg elropogtatod (így lefoglal), nagyon egészséges, laktat, és még finom is. A gyümölcs is jó, de vigyázni kell vele, mert étvágyat csinál, sok benne a cukor (a gyümölcscukor is hízlal hiába egészségesebb) és ha este eszed akkor rosszul lehet tőle aludni, mert éccaka kezd erjedni odabent. Ami még jó szerintem az a kefír, meg a puffasztott rizs, és gabona.
9/12 anonim válasza:
mielőtt nassolnál tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi a fontosabb az hogy 5-10 perc boldogságérzeted legyen a bevitt kajától vagy az hogy szép vékony legyél, jól mutass a ruhákban stb.. nekem ez beválik ha épp akkor ennék amikor nem is vagyok éhes. a másik dolog amit szoktam csinálni,hogy ha megkívánok nagyon valami sütit ilyesmit mondjuk este, akkor megbeszélem magammal , hogy most nem de reggelire megehetem. :)
10/12 anonim válasza:
Én ezt kérdezem olyankor magamtól:Héhé,ha ezt meg eszed jól fogod magad érezni,vagy belepusztulsz a lelkiismeret furdalásba?És elkezdek belegondolni,úgyhogy már nem is kérem a plusz kaját.Nem mondom,hogy egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!