Midenki azzal piszkál, fiatal vagyok még az anyaságra (csak a párom nem). 19 éves vagyok. Nem tudom, meg nem is akarom leküzdeni. Mit csináljak, hogy elfogadják az érzéseimet?
Szerintem ha babát szeretnétek és meg van hozzá a biztos háttér miért ne vállalhatnátok. Nekem sajnos nem adatot meg hogy fiatalon legyek anya. De vannak ismerőseim akik fiatalon szültek és a gyerekükkel nagyon jó a kapcsolatuk.
Ezt szerintem a pároddal kell megbeszélned, hiszen kettőtöké lesz a kisbaba, Nektek kell Őt felnevelni.
Én 21 éves vagyok és májusban szülök.Igaz váratlan baba a szentem,de nekem nem mondogatták,hogy fiatal vagyok,csak azt hallgattam,hogy mi lesz így a diplomával.
Amúgy 19 évesen még én is fiatal lettem volna.Tavaly nyáron nőtt be a fejem lágya,és nyár végén fogant a kicsi.Ha úgy érzed,hogy a párod az az ember,aki nélkül nem tudnád leélni az életedet,és már kibuliztad magad,illetve nem a vakvilágba születne az a gyerek,hanem van lakásotok legalább,egyikőtöknek biztos keresete,akkor lehet szegényesebben,de meg fogtok élni.De ha most tudatosan gyyereket vállaltok,és összeházasodtok,úgy tegyétek,hogy tudjátok,kitartotok egymás mellett!
Szia!
én csak azt tudom mondani, hogy ha körülnéz az ember, sokan 25-26 évesen éretlenek az anyaságra, és nem tudnak felelősségteljesen viselkedni. Ezt nem korban mérik, és nem az határozza meg, hogy te most csak 19 vagy. És akkor mi van? Attól még nem leszel rosszabb anya, hogy fiatal vagy. Ha minden stimmel, akkor miért ne. Egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!