Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 18 éves korára még nem volt szerelmes? Hogy lehet leküzdeni azt a gondolatot, hogy úgysem leszek képes arra, hogy beleszeressek valakibe?
magányos farkas. =)
amúgy viccet félretéve lehet hogy későn érő típus vagy.
én 16 vagyok,a csajok most kezdtek el nagyon érdekelni.Pedig ez a 21. század.
Istenem...mit nem adnék, hogy én is képtelen legyek szerelmes lenni...!
Most vagyok harmadjára úgy istenigazából szerelmes...Én 19 éves vagyok, Ő meg 21...
Ő sosem volt még szerelmes, és természetesen az esete sem vagyok...
De örülnék, ha nem tudnék szerelmes lenni...Mennyi fájdalomtól kíméltem volna meg magam...!
Egyébként ezt nem lehet irányítani...!
tudod: "az érzelmeinket nem tudjuk irányítani" Mint ahogy én se tudom azt mondani, hogy "nah akkor holnaptól nem fogom szeretni xy-t" , így azt sem tudom befolyásolni, hogy szeressek valakit...! Majd jön magától...előbb vagy utóbb..., valakinél inkább utóbb...!
Én azt mondom Neked, inkább örülj, míg nem szeretsz senkit..., a szerelem nagyon komplikált dolog...!
19/L
Utolsonal a jo szo.
Inkabb orulj neki...
Remes dolog egyoldaluan szerelmesnek lenni...
Meg valoszinuleg el fog jonni elobb-utobb, ne turelmetlenkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!