Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy külsőre nem kimondottan az ideálom, de mégis beleszeressek? Veletek volt már ilyen?
volt...igaz még csak 14 éves voltam,de nagyon szerelmes voltam egy srácba
és hát nem volt a legszebb teremtés...
Velem is ez van most. És én sem ismerek magamra. Egy ideig hajtogattam, hogy csak barátok vagyunk, de most egyre jobban kezdem azt érezni, hogy lehet, hogy mégsem..na szóval érted :D
Hány éves vagy?
Szia!
Velem még nem volt ilyen.
Viszont normális lánynak tűnsz, mert nem csak a külsőt nézed. :)
Ha úgy érzed kell neked akkor hajrá! :)
19L
Az előzőnek üzenem, hogy ez nem igaz!
Lány vagyok, és nagyon szerelmes! A párom külsőre pontosan az ellentéte az ideálomnak (hajszín, szemszín, testalkat, szóval minden szempontból). Mégis nagyon szeretem őt, sőt, külsőre is vonzónak találom, hihetetlenül dögösnek tartom őt.
22L
Igy van velem is! :)
Sok-sok évig csak barátok voltunk, mert nem mertem bevallani magamnak sem, hogy vonzódok hozzá! Külsőre nem jött be... De szerencsére nagyon kitartóan udvarolt, mert neki viszont csakis én kellettem! Aztán beadtam a derekam...másfél éve!
Most pedig a világon ő a legszebb nekem! :) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!