Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy külsőre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy külsőre nem kimondottan az ideálom, de mégis beleszeressek? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Én nem ismerek magamra.Együtt dolgoztam (nyári munka)egy fiúval aki első látásra egyáltalán nem jött be.Viszont ahogy egyre jobban megismertem,beszélgettünk,úgy érzem egyre jobban vonz és kezdek beleszeretni,pedig tényleg nem egy álompasi.De a személyisége nagyon megfogott.Veletek volt már ilyen?Lehet belőle akár szerelem is?
2011. aug. 7. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Volt/van.

Külsőre nem az esetem a hapsi, de beleszerettem, de úgy, mint még senkibe soha.

De már elkelt a drága...:(

27/N

2011. aug. 10. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is adtam már be így a derekam,szép volt a kapcsolatunk,de mikor elmúltak az érzések,akkor előjött belőlem,az hogy valójában ő nekem nem jön be külsőre és vége lett a kapcsolatnak...
2011. aug. 10. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt, velem is 19 évesen, azóta is tart a szerelem :) Szerencsére az ő részéről is :D

22L

2011. aug. 10. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Mostani kapcsolatom úgy kezdődött hogy úgy álltam hozzá hogy csak adok a srácnak egy esélyt egy randi erejéig,tetszett is egy kicsit,úgy voltam vele, ki tudja mi lesz, majd szimpatikus lett nagyon a srác és lett több randi is és beleszerettem elég hamar, együtt vagyunk már kicsit több mint egy éve.:)

L20

2011. aug. 10. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze,a barátom szeplős, ráadásul televan gennyes pattanásokkal az arcán,vörös hajú,nyürge,még egy 2 literes üveget is nehezen bír el . Púpos, a szemei be vannak esve,fehér bőrű,és szex közben szúrnak a csontjai.De szeretem,mert reggel csinál nekem rántottát.
2011. aug. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!