Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lapos has? Legjobb módszerek?

Lapos has? Legjobb módszerek?

Figyelt kérdés

Szeptemberre elszeretném érni, hogy lapos legyen a hasam, erre eleg a heti 5x40 perc futás és a viszonylag egészséges táplálkozás? (barna kenyér, sok víz, gyümi, saláták, stb.)?

Kinek mi vált be?

2014. júl. 10. 22:05
 1/8 Lipton. ***** válasza:

Nyeljél le egy deszkát és lapos lesz. :D

Nem igaz, viszont ha fogysz akkor nem csak a hasad lesz laposabb hanem mindenhonnan megy le zsír, vagyis ha jól csinálod.

Futás jó, heti 3-4, viszont a táplálkozás nem elég ha csak viszonylag van meg, ez a legfontosabb,gyümölcsöt hanyagold , valamennyi mehet de nem kell túlzásba vinni, szénhidrátból lassú felszívódású, barna kenyér helyett teljes kiörlésű, rizs, pufi rizs, sovány húsok. :)

2014. júl. 10. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nincs helyi fogyás!

Pedig a gyümölcsök olyan finomak😭 de az mehet csoki helyett, nem?:)

Köszönöm a valaszt!

2014. júl. 10. 22:33
 3/8 Lipton. ***** válasza:

Hát én diéta idején egyáltalán nem fogyasztanék, mert amugy sincs benne semmi ami kéne neked, csak gyümölcscukor ami teljesen fölösleges.

De ha nem tudsz élni nélküle, akkor valamennyi mehet. :)

2014. júl. 10. 22:41
 4/8 Lipton. ***** válasza:
Én csoki helyett mindig megittam egy csokis fehérje turmixot. :D
2014. júl. 10. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Hat, jo, akkor megpróbálok kevesebbet enni belole!
2014. júl. 10. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
húsmentes étkezés
2014. júl. 13. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
ne hallgass a gyümölcs ellenesre, nézd meg 'Freelee Banana girl' youtube videóit. Ő high carb diétán él és minden csak nem kövér! Rengeteg banánnal és gyümölccsel érte el alakját.
2014. júl. 13. 16:23
 8/8 Lipton. ***** válasza:
Megnéztem ezt a banános csajt, egész jól néz ki. :)
2014. júl. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!